Annonce
Varde

Skovlund-Ansager Hallen erkender og beklager

Skovlund-Ansager Hallen har udsendt en skriftlig erklæring, hvor den erkender de ulovlige forhold. Bestyrelsen havde regnet med, at noget af det var i orden.

Ansager: Formand for bestyrelsen for Skovlund-Ansager Hallen, Leif Jørgensen, vil ikke udtale sig om de ulovligheder, Varde Kommune har afdækket.


Bestyrelsen vil gerne her set i bakspejlet sige, at det, der er sket, IKKE er acceptabelt overfor Varde Kommune…!

Fra halbestyrelsens skriftlige udtalelse


Annonce

Han har derimod sendt følgende skriftlige udtalelse på hallens vegne. Hvad han og den øvrige bestyrelse mener med, at den "har accepteret Varde Kommunes fremlægning", og om bestyrelsen dermed mener, reglerne hidtil har været uklare, er det desværre ikke muligt at få uddybet.

Hallens udtalelse er her i sin fulde ordlyd:

"Bestyrelsen for Skovlund-Ansager Hallen har erkendt overfor Varde kommune, at de nævnte sager er sket.

Sagen er naturligvis kompliceret, idet tilliden er brudt mellem Varde Kommune og Skovlund-Ansager Hallen.

Bestyrelsen vil gerne her set i bakspejlet sige, at det, der er sket, IKKE er acceptabelt overfor Varde Kommune…!

Vi havde dog regnet med, at sæsonbookingen var okay, idet vi ikke har forhindret holdene i at komme igang med træningen fra de uger, hvor sæsonbookingen har været gældende..!

Men bestyrelsen har accepteret Varde Kommunes fremlægning vedr. sæsonbooking og retter fremadrettet ind efter nye, gældende linier.

Bestyrelsen fra Skovlund-Ansager Hallen finder hele sagen beklagelig og har herefter ingen yderligere kommentarer til sagen."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Oceanliner i miniformat har sejlet 60 år mellem Esbjerg og Fanø: Nu sendes den lille motorfærge Sønderho på førtidspension

Annonce