Annonce
Debat

Skræmmende, uhyggelig og uværdig behandling af vores ældre

Læserbrev: Så skræmmende, uhyggelig og uværdig behandling af vores ældre samfundsborgere. En alderdom med den omsorgssvigt, vores ældre, svage plejekrævende ifølge medierne bydes, må skræmme mange ældre.

Hvor ofte skal vi se overskrifter om den slags? Hvor ofte kan vi se læserbreve om emnet? Er det virkelig nødvendigt (igen), at tv via skjulte optagelser skal vise, hvor slemt det står til med omsorg og pleje af vores ældre samfundsborgere, inden der tages affære?

Mange ældre gruer måske for at blive gammel og plejekrævende, men de seneste dages info om svigt gør livet svært, når sidste station eventuelt må blive på et plejehjemsophold, hvor der forventes omsorg og pleje af kompetent personale.

AnnonceMange ældre gruer måske for at blive gammel og plejekrævende, men de seneste dages info om svigt gør livet svært, når sidste station eventuelt må blive på et plejehjemsophold, hvor der forventes omsorg og pleje af kompetent personale.

Maria Kvolbæk


Varme hænder råbes der på år efter år. Et kærligt klap på kinden, et smil og et venligt ord balsam for sjælen. Få ansatte er ingen undskyldning for at behandle de ældre dårligt.

Uanset hvor mange der bliver ansat, eller hvor få der er, bør det aldrig komme til den slags svigt, vi erfarer. Der bør slet ingen svigt ske. Ledelsen skal være sit ansvar bevidst sammen med Ældrerådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce