Annonce
Kolding

Skraldemændene har nedlagt arbejdet: Uenighed om julesækken

Mange husstande i Kolding Kommune må leve med fyldte skraldespande i weekenden. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Uenighed om håndtering af juleskraldesækken har udløst konflikt mellem skraldemændene og deres arbejdgiver. Parterne mødes igen mandag morgen.
Annonce

Kolding: Skraldemændene fra Meldgaard Miljø A/S har i dag nedlagt arbejdet i hele Kolding Kommune, og det betyder, at de borgere, der normalt får hentet affald om fredagen, først kommer af med skraldet tidligst i næste uge.

Direktør Henrik Meldgaard bekræfter JydskeVestkystens oplysninger om, at arbejdsnedlæggelsen er udløst af en uenighed om julesækken, som alle husstande hvert år får udleveret op til jul og afhentet igen først i det nye år.

Præcist hvori uenigheden består, vil Henrik Meldgaard ikke oplyse.

- Men det er ikke en økonomisk uenighed. Det handler om håndteringen, siger Henrik Meldgaard, som fastslår, at konflikten ikke vedrører en personsag, men om "arbejdets tilrettelæggelse".

- Vi betragter arbejdsnedlæggelsen som ulovlig, og vi er frygteligt kede af det og beklager overfor dem, som bliver berørt. Jeg forventer, at vi finder en løsning mandag morgen, hvor vi har aftalt at mødes klokken 05.30, oplyser Henrik Meldgaard.

Det er cirka 15 skraldemænd, der har nedlagt arbejdet. Henrik Meldgaard kan ikke umiddelbart oplyse, hvor mange husstande der er berørt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce