Annonce
Haderslev

Skraldemission i Haderslev skal hjælpe indlagte børn

Tag på jagt efter skrald i naturen, når Børneulykkesfonden, Junglerun og Race for Oceans inviterer til Skraldemissionen i Haderslev. Foto: Børneulykkesfonden
Familier i hele landet kan i næste uge drage på mission i naturen, når Børneulykkesfonden sammen med Junglerun og Race for Oceans inviterer til den helt nye familieaktivitet, Skraldemissionen, der afholdes til fordel for Legeheltene.

HADERSLEV: I den seneste tid har mange oplevet, hvor vigtigt et frirum en tur i skoven eller på stranden kan være. Netop derfor er Børneulykkesfonden gået sammen med Junglerun og Race for Oceans for at sætte fokus på, at vi alle skal huske at passe på den natur, vi har omkring os. Dette gøres med den nye familieaktivitet, Skraldemissionen, der løber af stablen fra 14. til 20. juni i blandt andet Haderslev.

Som navnet afslører, går Skraldemissionen i alt sin enkelthed ud på, at familier har mulighed for at tage på mission i naturen for at samle alt det skrald, der ikke bør være der. Om man løber, går eller cykler er helt op til den enkelte familie – det vigtigste er bare, at man kommer ud i den friske luft og er aktiv.

En virtuel mission

Skraldemission afholdes virtuelt, hvilket vil sige, at deltagerne helt selv bestemmer, hvor og hvornår de tager på mission. Måske turen går til den lokale skov, til stranden eller en tur rundt om søen. Inden Skraldemissionen får deltagerne blandt andet tilsendt en flot medalje, som kan hænges rundt om halsen, når missionen er fuldført.

Annonce

Leg og bevægelse for indlagte børn

Ligesom naturen kan bruges som et frirum fra hverdagen, er der i den grad også brug for frirum hos indlagte børn på de danske børneafdelinger. Det sørger Børneulykkesfondens Legehelte for, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. Derfor går 40 kr. pr. deltager i Skraldemissionen direkte til Legeheltenes arbejde.

Herudover har venner og familie også mulighed for at støtte deltagerne som kilosponsor. Som kilosponsor vælger man at donere et beløb for hvert kilo skrald deltageren har samlet. Det samlede beløb doneres herefter til Legeheltenes arbejde.

Kort om missionen

HVOR: Skraldemission afholdes virtuelt, hvilket vil sige, at deltagerne helt selv bestemmer, hvor og hvornår de tager på mission.

HVORNÅR: Den afholdes fra den 14. til og med den 20. juni 2021.

HVORDAN: Tilmelding til Skraldemissionen koster 115 kroner eksklusiv billetgebyr og porto pr. person. I prisen medfølger: en unik medalje, diplom og startnummer til udprintning, gratis entré til klatreparken Boulders samt andre små overraskelser.

Tilmelding til Skraldemissionen: https://bit.ly/3fT7N16

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce