Annonce
Sønderborg

Skrev musikhistorie: Psyched Up Janis udgiver andet oplag af populære lp'er

Psyched Up Janis gav sidste år  koncert på Sønderborghus 30 år efter deres første koncert samme sted. Arkivfoto: Timo Battefeld
Psyched Up Janis slog i foråret Danmarksrekord, da bandet fik fem lp'er på top 5 samtidig. Alle fem lp'er blev udsolgt på 45 timer. Nu er et nyt oplag ude.
Annonce

Sønderborg: Psyched Up Janis udgav i april hele sit bagkatalog på lp. Bandet blev stiftet i slutningen af 1980'erne i Sønderborg af blandt andre sanger og guitarist Sune Rose Wagner og bassist Jakob Krogh Jørgensen. Bandets fans tog godt imod udgivelsen af de fem albums. De placerede sig nemlig på hver sin plads på top fem for de mest sælgende lp'er.

Psyched Up Janis skulle have spillet på Dizzy Miss Lizyys tour i april, men den blev aflyst på grund af corona-pandemien. Bandet ville i anledning af touren udgive alle sine albums på lp.

- Coronaen tog sit indtog, blev koncerterne udskudt, og planen var, at vi ville sælge pladerne til koncerterne, og så kunne resten komme ud i pladebutikkerne. Det gik jo så lidt i vasken. Vi måtte tænke hurtigt, så kom jeg på ideen at tage rundt til de fire storbyer, vi skulle have spillet i, fortæller Jakob Krogh Jørgensen.

Annonce

Udsolgt på 48 timer

Jakob Krogh Jørgensen tog rundt i de fire byer på en weekend og solgte resten til pladebutikkerne, så de 4000 lp'er blev udsolgt på 48 timer.

- Da der blev udsolgt så ufatteligt hurtigt, var der også en del pladebutikker, der simpelthen ikke nåede at få i første oplag. Det er der så rodet bod på nu, siger Jakob Krogh Jørgensen.

Andet oplag er på 4000 lp'er. Og de kan blandt andet købes i Music Dude i Aabenraa og Jungle Records i Kolding. Man kan også bestille over beskeder på bandets Facebookside.


Da der blev udsolgt så ufatteligt hurtigt, var der også en del pladebutikker, der simpelthen ikke nåede at få i første oplag. Det er der så rodet bod på nu.

Jakob Krogh Jørgensen


De fire koncerter med Dizzy Miss Lizzy er flyttet til november og december i år. Det er i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce