Annonce
Debat

Skrot dog alt det pjat

Annonce

Læserbrev: Mogens Rerup har et læserbrev i JydskeVestkysten den 10.8, som ikke er så tosset endda. Selvom jeg ikke har forstået det helt, vil jeg alligevel kommentere det. Der er jo så mange, der skriver læserbreve, som ikke har forstået det, de skriver om. Men jeg fornemmer en vis enighed med Rerup. Rerup nævner flere former for pension: Seniorpension, tidlig pension, førtidspension, Arne-pension osv.

Allerede her glipper forståelsen for almindelige mennesker, hvis man skulle have sat sig ind i hvad de indebærer, er der kun få der ved, hvad de forskellige former indebærer økonomisk for modtageren.

Skrot dog alt det pjat. Fyr alle dem, der bruger kostbar tid på at bevillige og kontrollere og lav en simpel folkepension. Ja, selv Rerups forslag om lægens vurdering af 15 timers arbejdsevne – som kan være godt nok - men hvorfor?

Hvis lægen siger: Peter du kan ikke mere. Du er over 60 år og nedslidt, hvis du skal have noget ud af dit otium, så bevilliger jeg dig en folkepension.

Der er jo ingen, der har et job og fast tilknytning til arbejdsmarkedet, som vil foretrække en folkepension, hvis de kan undgå det, omvendt er folkepensionen en ydelse vi godt kan være bekendt at tilbyde bredt til dem, der ikke kan mere på arbejdsmarkedet.

Hvad det ville koste aner jeg ikke. Det ville i hvert fald spare en masse administration. Og så ville det formodentlig være forståeligt for både Peter og Arne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Fodbold

Riddersholm: - Jeg deler spillernes følelse. Vi er enormt skuffede

Annonce