Annonce
Haderslev

Skuespiller Henning Jensen gæster Lørdagshøjskolen i Hammelev

Henning Jensen har haft en imponerede karriere som skuespiller, men han har også kæmpet med sine skyggesider hele livet. Pressefoto
Annonce

HAMMELEV: Der er et spændende og meget aktuelt besøg på vej til Hammelev, når Lørdagshøjskolen tager fat på sæsonen.

Der åbnes med maner lørdag 31.oktober, når skuespiller Henning Jensen kommer og fortæller om et spændende liv, der også har sine mørke skyggesider.

Han er kendt fra TV, film og teaterforestillinger og har for kort tid siden udgivet den meget anmelderroste bog ”Gennem glasvæggen”.

Det er en fortælling om en imponerende karriere men også et liv med dyb og livslang depression. En meget personlig beretning – som ikke er uden humor.

Lørdagshøjskolen i Hammelev er åben for alle, og man kan melde sig til det enkelte foredrag. De foregår i Sognehuset, Kirkestræde 6 i Hammelev fra klokken 9.30 til cirka 13.00.

Her i corona-tiden bliver der ikke sunget fra højskolesangbogen, men det serveres en kop kaffe. Derefter er der to timers foredrag med en kort pause, og der afsluttes med en let frokost. Samlet pris  for deltagelse er 175 kroner, og der betales ved indgangen kontant eller mobilePay. Tilmelding er nødvendig senest torsdag før lørdagen til: Anna Marie Bohsen, anma@post12.tele.dk eller mobil/sms: 2532 8826, Anette Fredsted, anfe@cancer.dk eller mobil/sms: 2899 0173 eller Suna Simonsen, info@suna.dk eller mobil/sms: 2637 5008.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce