Annonce
Esbjerg

Skuespillere opfører støtteshow for EsbjergRevyen

Selvom EsbjergRevyen er aflyst, så er der mulighed for et godt grin med flere af skuespillerne fra revyen. Foto: Red Star.
Skuespillerne fra den aflyste EsbjergRevyen opfører et show i Musikhuset for at støtte op om revyen.
Annonce

Esbjerg: Der bliver alligevel mulighed for et godt grin i Esbjerg til september. På initiativ fra Trine Gadeberg har hele holdet fra den aflyste EsbjergRevyen på egen hånd strikket en hylemorsom hjælpepakke sammen for at vise deres støtte til revyen, holde fast i det gode grin i Esbjerg og sikre, at EsbjergRevyen også finder vej til Musikhuset næste år.

Showet ”Mens vi venter på vaccinen” er ikke en miniudgave af EsbjergRevyen. Showet er helt sin egen og er skabt af holdet bag revyen.

Til showet vil publikum sidde ved borde med hvide duge på selve scenen i den store sal. Kostumer og rekvisitter er fundet i skuespillernes skuffer og gemmer, mens numrene bliver et miks af tidligere års revy-guf og det bedste fra Trine Gadeberg, Rasmus Krogsgaard, Teit Samsø og Jan Svarrers egne repertoirer - alt sammen ledsaget af kapelmester Peter Bom.

Annonce

Støtte skal sikre revy i 2021

Ved at købe en billet til ”Mens vi venter på vaccinen”, fortæller arrangørerne, at man er med til at støtte EsbjergRevyen og dermed sikre, at den også finder vej til Musikhuset næste år.

”Men vi venter på vaccinen” spiller tirsdag den 1., onsdag den 2., torsdag den 3. og fredag den 4. september – alle aftener kl. 20. Der er mulighed for at tilkøbe spisning inden showet.

Billetter kan købes på Musikhusets hjemmeside, mhe.dk. På grund af coronarestriktionerne er der kun et begrænset antal billetter til salg til hver forestilling.

Billetsalget begynder den 6. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Lige nu: Rømø-dæmningen spærret

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce