Annonce
Navne

Skuespilleren Kelly Preston er død af brystkræft

Skuespilleren Kelly Preston er død efter to års kamp mod brystkræft. Her ses hun på den røde løber med sin mand, John Travolta, i 2018.
John Travoltas kone, Kelly Preston, er død efter flere års kamp mod brystkræft.

Skuespilleren Kelly Preston er død af brystkræft. Hun blev 57 år.

Det bekræfter hendes mand, skuespilleren John Travolta, i et opslag på det sociale medie Instagram.

- Det er med tungt hjerte, at jeg må fortælle jer, at min smukke kone, Kelly, har tabt kampen mod brystkræft, skriver John Travolta.

Annonce

- Hun har kæmpet en brav kamp med støtte og kærlighed fra så mange mennesker.

Kelly Preston døde søndag morgen efter et sygdomsforløb på to år, skriver det amerikanske ugeblad People. Hun efterlader sig sin mand og deres fælles børn - en datter på 20 år og en søn på ni år. Derudover havde de to en søn, der døde som 16-årig i 2009.

Tid til at sørge

John Travolta skriver i sit opslag på Instagram, at han og familien vil trække sig tilbage den kommende tid for at sørge.

- Jeg vil sætte noget tid af til at være der for mine børn, som har mistet deres mor. Så tilgiv mig på forhånd, hvis ikke I hører fra os en tid, skriver han.

Kelly Preston er kendt for sine roller i film som "SpaceCamp" fra 1986, "Jerry Maguire" fra 1996 og "For Love of the Game" fra 1999.

John Travolta og Kelly Preston blev gift i september 1991, da hun var gravid i anden måned. Kelly Preston blev født i Honolulu i Hawaii. Hun blev uddannet skuespiller i Californien og fik sin første filmrolle i 1985 efter flere mindre roller på tv.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Annonce