Annonce
Sport

Skuffet Lampard efter øretæve: En barsk lærestreg

Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Chelsea har meget at lære, før holdet er på niveau med Bayern München, mener Chelseas manager.
Annonce

Chelsea er langt fra det niveau, der kræves for at spille med blandt de allerbedste i Champions League.

Det erkender manager Frank Lampard efter det klare 0-3-nederlag på hjemmebane til Bayern München i den første ottendedelsfinale mellem de to klubber.

- Det var en barsk lærestreg. Vi har ikke været på dette niveau i lang tid, og det må vi bare erkende.

- Vi må se det positive i denne kamp. Det kan godt være, at det er svært i aften, men spillerne må forstå, hvilket niveau man skal op på, når man når frem til knockoutkampene, siger Lampard ifølge uefa.com.

Hans hold formåede at holde Bayern fra scoring i første halvleg, men manageren var alligevel ikke ovenud lykkelig for præstationen før pausen.

- Bayern-spillerne var bedre med bolden, og det er skuffende. I pausen vidste vi, at vi skulle blive bedre, men det lykkedes ikke.

- De var meget effektive og har meget kvalitet på holdet. Det tager tid at nå dertil, og det skal man respektere, siger Lampard.

Om tre uger venter en returkamp i München, der ligner en umulig opgave. Forinden skal Chelsea dog spille tre kampe i Premier League og en FA Cup-kamp mod Liverpool.

- Det bliver hårdt (i returkampen), mere end hårdt. Men vi skal ikke tænke på det. Nu har vi først et par kampe, og så må vi tage derover og give alt, siger Frank Lampard.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce