Annonce
Ribe-Esbjerg HH

Skuffet Ribe-Esbjerg-islænding: Vi var ikke skarpe nok i noget som helst

Ribe-Esbjergs Runar Karason var frustreret over sin egen og holdets indsats, og så var han irriteret over KIF's Alexander Morsten. Foto: Yilmaz Polat
Runar Karason kaldte sin egen indsats en katastrofe, og så var han irriteret over KIF-stregen Alexander Morsten, da Ribe-Esbjerg tabte 26-28 i Kolding.

REAKTIONER: Runar Karason kunne ikke bruge en flot sæson hidtil til det mindste, da Ribe-Esbjerg fredag aften havde tabt 26-28 i Kolding. Den islandske bagspiller var irriteret over sin egen og holdets indsats.

- Vi var ikke skarpe nok i noget som helst, fastslog Karason, der blev erstattet af Simen Schønningsen undervejs.

- Simen Schønningsen kom stærkt ind, men jeg var en katastrofe i dag. Angrebsspillet var ikke godt nok. Der var for mange fejl, og vi fik ikke styr på deres angreb, mente Karason.

Han var frustreret over KIF-stregen Alexander Morsten, der skabte stor uro for Ribe-Esbjerg.

- Morsten sviner os hele kampen, og vi har ingen chance mod ham. Når vi rører ham, får vi to minutter, eller de får straffekast. Han ligger lige over grænsen, synes jeg, i begge ender af feltet, og det fik han lov til i dag, mente Karason.

- Vi tabte den kamp fuldstændig, og vi mangler noget hele vejen igennem.

Islændingen mente, at holdet havde gjort, hvad det kunne, for ikke at undervurdere KIF.

- Vi har snakket meget om det i denne uge. At det var en brandfarlig kamp. Okay, vi har vundet mod Skjern og Bjerringbro-Silkeborg, men det var i går. Det betyder ingen ting i dag. I dag var det Kolding, og vi har ikke vundet. Så er det ligegyldigt, hvor godt vi har spillet. Det er altid i dag, du skal præstere, og det gjorde vi ikke, sagde Karason.

- Vi tror på en eller anden måde, at vi med sikkerhed kunne gå hen over Kolding, men Kolding kæmper for livet. Det skal vi også gøre, hvis vi skal være et godt hold.

Ribe-Esbjerg har 11 point efter otte kampe. Efter landskamppausen venter en hjemmekamp mod Nordsjælland den 31. oktober.

- Vi skal fortsætte med at samle point. Vi vil i slutspillet, og vi har ikke noget større mål end det. Vi er godt på vej, men 11 point er ikke nok, så vi skal vinde nogle flere kampe, understregede Runar Karason.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce