Annonce
Sønderjyske HH

Skuffet SønderjyskE-træner havde ros til ny højrefløj

SønderjyskE-spillerne gav i kampens begyndelse træner Kasper Christensen god grund til at slå ud med armene, da hans hold tabte 24-30 mod Ribe-Esbjerg. Foto: André Thorup
SønderjyskE-træner var godt tilfreds med hollandske Alec Smit, der scorede fem mål på syv forsøg i sin debut, der blev tabt 24-30 ude mod Ribe-Esbjerg.

REAKTIONER: Der gik lige noget tid, inden de nye holdkammerater sendte bolden ud til ham på fløjen, men da de endelig gjorde, takkede hollandske Alec Smit med mål. SønderjyskE-debutanten blev sit holds delte topscorer med fem mål.

- Alec leverede super flot på højre fløj, sagde SønderjyskE-træner Kasper Christensen efter kampen.

- Det er ikke let at ankomme en lørdag aften og skal træne søndag og spille kamp mandag på et relativt højt niveau. Man skal huske, at han heller ikke har spillet så meget nede i Nordhorn. Der er nogle indkøringsvanskeligheder omkring vores defensiv, som vi stille og roligt skal arbejde med, men overordnet set leverer han, som han skal, og gør det rigtig fint på sine chancer, mente træneren, der glæder sig over igen at have fået en kontraspiller ind på fløjen efter Christian Jensens skade.

De fem scoringer hjalp ikke SønderjyskE til sejr i en kamp, hvor Ribe-Esbjerg kom flyvende fra start takket være en bunke dumheder fra SønderjyskE.

- Vi får en frygtelig start, og isoleret set har vi jo tabt kampen allerede efter otte minutter. Tåbelige fejl. Udvisninger imod os, hvad enten de er gode nok eller ikke gode nok. Vi blev frustreret over dem lige i momentet, men det kan jo sagtens være, at de er gode nok. Når man så kommer bagud 2-8 mod så rutineret et hold med spillere, der har prøvet så meget, så er det svært at komme ind i kampen, erkendte Kasper Christensen, som ikke desto mindre så sit hold komme op på 18-19 efter pausen.

- Fra 10 minutter og 40 minutter frem spiller vi super håndbold og arbejder os stille og roligt ind i tingene, og da det glider ud af fingrene på os til sidst, er det måske et udtryk for, at vi eksekverer lidt for dårligt i begge ender på åbne chancer eller ikke lige får gjort tingene færdigt i defensiven. Så bliver det en mental hård ting med, at vi havde været oppe og følt, at vi var inde i kampen, men så lige pludselig var vi bagud med fire mål igen, og det formåede vi så ikke lige at komme os over, sagde han.

Faste folk som Jon Andersen og Oskar Sunnefeldt spillede langt under det niveau, der forventes af dem, og så hjalp det ikke, at Arnar Birkir Halfdansson leverede en af sine bedre præstationer.

- Der er for mange på vores hold, der ikke leverer det, der skal til på dagen, for at man kan få point mod så godt et hold. Vi er et hold, hvor det hele skal sitre og syde, og vi skal have toppræstationer, hvis vi skal være med mod de allerbedste hold. Kan vi ikke det, kan vi ikke vinde sådan et sted her, konstaterede SønderjyskE-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce