Annonce
Aabenraa

Skuffet træner: Hvorfor må folk gå til koncerter, men ikke til håndbold?

SønderjyskE-cheftræner Peter Nielsen er sammen med det meste af håndbold-Danmark træt af ikke at være en del af den seneste genåbningsplan. Håbet var, at tilskuerne havde fået lov til at komme ind til de afgørende kampe. Arkivfoto: André Thorup
SønderjyskE-træner Peter Nielsen er træt af, at den seneste genåbningsaftale ikke lader publikum komme tilbage i hallerne.

Aabenraa: Direktøren for Danmarks Idrætsforbund var hurtigt ude. Morten Mølholm Hansen undrede sig højlydt over, at der i den spritnye genåbningsaftale må være op til 2000 gæster til  indendørs kulturbegivenheder, men at al idræt fortsat er uden publikum.

Og cheftræneren for SønderjyskE Damehåndbold, Peter Nielsen, var ikke sen til at tilslutte sig den undren. Han havde inderligt håbet på, at holdet til sæsonens allersidste hjemmekamp onsdag 12. maj endelig igen havde kunnet invitere publikum inden for i Arena Aabenraa.

- Det her er lidt et slag i hovedet. Jeg har indtil videre haft den holdning, at når Mette (Frederiksen, red.), siger, det er sådan, så er det sådan, det er, men det her bliver jeg godt nok lidt firkantet over, siger Peter Nielsen.

Annonce

Han har nemlig svært ved at se meningen i, at Arena Aabenraa kan arrangere en koncert med 2000 gæster opdelt i sektioner, mens man må ikke se håndbold i den samme hal:

- Jeg ved, politikerne forhandlede til sent, så man kan selvfølgelig håbe på, at de kommer på bedre tanker, når de har fået sovet ud. For jeg havde virkelig glædet mig til at kunne åbne for en sjov kamp på hjemmebane.

Klar med livestreaming

Kampen, SønderjyskE-træneren henviser til, er mødet med Horsens Håndbold. Efter sønderjydernes sejr over EH Aalborg i søndags i den tredje og sidste kamp om at gå videre i kvalifikationsspillet venter nu det østjyske ligahold i den afgørende duel om den sidste plads i næste sæsons liga.

Søndag klokken 15 spilles den første kamp i Horsens, mens returopgøret venter onsdag klokken 19 i Arena Aabenraa.

En kamp, der - i mangel af bedre, altså tilskuere - livestreames.


Vi har været ved at finde vores muligheder mod Horsens på det taktiske plan. Så gælder det bare udførelsen.

Peter Nielsen, cheftræner SønderjyskE


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Første læs opgravede mink er brændt i Kolding: Lugter mindre end skraldebilen og er ikke en 'klistret suppedas'

Annonce