Annonce
Esbjerg

Skulderklap: En dedikeret fodboldmand i Bramming blev hædret

Hos U8-drengene i Bramming Boldklub var det yderst populært, at deres træner, Jacob Hollænder lige fik sådan en omgang hyldest med månedens skulderklap, da filialdirektør Søren Nielsen fra Sydbank kom forbi med diplom og 1500 kroner til Hollænder. Foto: Ole Maass.
37-årige Jacob Hollænder er med over alt i Bramming Boldklub. Som U8-træner, som sportchef, som old boys spiller og som substitut, når første-, andet- eller tredjeholdet lige har brug for assistance. Torsdag aften blev han hædret af børn og forældre på U8-holdet, da han fik månedens skulderklap af Sydbank og JydskeVestkysten.

BRAMMING: I Bramming Boldklub går de aldrig forgæves til Jacob Hollænder. Han er altid parat til at give nogle hjælpende hænder med, og det er han både, når det er ungdoms- og seniorafdelingen, som har brug for assistance.

Torsdag aften var Jacob Hollænder godt i gang med træningen af klubbens U8-drenge, da han blev overrasket af filialchef Søren Nielsen fra Sydbank i Bramming, som for en kort stund entrede banen for lige at hylde Jacob Hollænder for hans store arbejde for Bramming Boldklub.

Det skete blandt andet sammen med Annika Müller, som er forælder til én af drengene på U8-holdet - og som stod bag indstillingen af Jacob Hollænder til månedens skulderklap, som Sydbank Bramming og JydskeVestkysten står bag.

I sin indstilling havde Annika Müller om Jacob Hollænder blandt andet skrevet:

- Jeg er mor til fem børn. De har alle været i forskellige foreninger såsom håndbold, spejder, badminton, gymnastik og fodbold. Men aldrig nogensinde har jeg mødt én som ham, lød det fra Annika Müller, som også fremhæver Jacob Hollænders gode kontakt til børnene og hans store evne til også at få de nye forældre med ind i fodboldfællesskabet.

Månedens skulderklap

Sydbank i Bramming og JydskeVestkysten uddeler i 2019 månedens skulderklap seks gange i løbet af året. Månedens skulderklap gives til enkeltpersoner eller grupper af personer, som yder et stort frivilligt arbejde. Det kan være arbejde i foreningsregi eller frivilligt arbejde i mange andre sammenhænge. Månedens skulderklap gives i 2019 til personer, som er bosiddende eller har deres virke i den gamle Bramming Kommune. Alle kan komme med forslag til kandidater til månedens skulderklap. Send dit forslag til redaktion.ribe@jv.dk - mærket månedens skulderklap.

En stor glæde

Jacob Hollænder var glad og overrasket over hæderen. Og for ham er det at træne U8-børnene også en kæmpe glæde.

- Du får selv så meget igen af de her børn. Du kan kun være i godt humør, når du træner sådan en flok, siger han og understreger, at det for ham er vigtigt at give Bramming Boldklub en masse tilbage, fordi han selv har fået store oplevelser med klubben i kraft af de frivillige trænere og ledere, som i hans barndom og ungdom trak et stort læs i klubben.

Udover at træne U8-drengene, hvor hans egen søn Sofus spiller, tirsdag og torsdag hjælper han også med om mandagen som assistenttræner for U6-holdet, hvor sønnen Buster spiller. Om onsdagen spiller Jacob Hollænder old boys fodbold, og så hjælper han i weekenderne enten klubbens første-, andet- eller tredjehold, når de lige står og mangler en spiller. Og så er Jacob Hollænder også formand for klubbens drengeafdeling og sportchef i seniorafdelingen. I hans egen aktive karriere har han både været forbi Kolding FC og Varde i 2. division, og hos sidstnævnte oplevede han også én af karrierens højdepunkter, da han i sin tid var med til at slå Brøndby IF's superligahold ud af pokalturneringen.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Fordobling af omstridt parkeringshus ved sygehuset i Esbjerg vedtaget på byrådsmøde: Blot fem politikere sagde nej

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Asbjørn lå død i 104 minutter på et skib i Nordsøen: Nu modtager hans kolleger international hæder for deres heltemod

Erhverv For abonnenter

Efter blodprop og rekrutterings-problemer: Kendt kædebutik lukker og slukker i butikscenter

Kolding

Miljøstyrelsens rådgiver sår ny tvivl om Marina City: Kommunen har ikke gjort det godt nok

Esbjerg

Vanvittig kørsel: 83 snuppet i fartkontrol - højeste hastighed målt til 144 km/t på landevej

Kolding

Efter kritik af miljøberegninger: EL kræver fuldt stop for Marina City

Aabenraa For abonnenter

Efter tre års ventetid: Nu er der håb for de tissetrængende

Esbjerg

Politiet efterlyser: 70-årig dement kvinde gået fra sin bopæl

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sønderborg For abonnenter

Bosnier kæmper mod udvisning: Stjal tjenestepistol og pegede den mod betjent

Danmark

Nu bliver køreprøven dyrere: Fremtidens nye bilister skal betale for mere politiarbejde - og det undrer kørelæreres forening

Billund

Socialdemokratiet har fundet afløseren for Troels Ravn: Skriver valgt uden modkandidater

Varde For abonnenter

Line Berner: Derfor var jeg alligevel nødt til at trække mig som Venstre-kandidat

Haderslev For abonnenter

Roadkill: Op mod 100 hjorte dræbes hvert år på den sønderjyske motorvej

Annonce