Annonce
Esbjerg

Skyboks-lejere får heller ikke lov til at se fodbold på Blue Water Arena

Brian Knudsen, direktør i EfB Elite A/S har undersøgt muligheden for at lejerne af skybokse på Blue Water Arena kunne komme til fodbold på søndag. Men forgæves. PR-foto
EfB Elite A/S har undersøgt, om sponsorerne i skyboksene på Blue Water Arena kunne komme til fodbold søndag, når EfB genoptager 3F Superligaen, men end ikke skadede spillere og dele af bestyrelsen har adgang til stadion.
Annonce

Esbjerg: Kronprins Frederik og gæster i Carlsberg Lounge fik øl med procenter, mens tilskuerne på de øvrige stadionafsnit måtte nøjes med det tynde og alkoholfrie øl, da EfB tilbage i 2013 spillede i Europa-leauge.

Opdelingen af tilskuere skete dengang i overensstemmelse med det europæiske fodboldforbunds regler, men i forbindelse med corona har det ikke været muligt for EfB at dele Blue Water Arena op.

Retningslinjerne fra myndigheder tillader ikke tilskueres fysiske tilstedeværelse ved fodboldkampe i 3F Superligaen og Nordic Bet Ligaen, men EfB har alligevel undersøgt sponsorernes mulighed for at benytte skybokse i forbindelse med hjemmekampen søndag mod AaB.

Imidlertid er svaret fra Divisionsforeningen og sundhedsmyndighederne, at dette ikke er muligt. Det fremgår af en mail sendt til lejerne af de i alt 16 skybokse på Blue Water Arena.

”Vi har nu fået et svar retur og til trods for gode argumenter, og det faktum at I er faste lejere af skyboksene på årsbasis, så er tilbagemeldingen desværre, at ingen skybokse må benyttes – hverken i Esbjerg eller i andre byer, og det forholder vi os naturligvis til.

”Forudsætningen for, at Superligaen har fået tilladelse af myndighederne til at starte op på nuværende tidspunkt under covid-19-pandemien, er, at kun personer med arbejdsrelaterede funktioner må befinde sig på stadion, og derfor skal skybokse, lounger og tribuner stå tomme. Også ansatte i EfB, skadede spillere og dele af bestyrelsen er tvunget til at se kampen foran fjernsynet ligesom jer,” skriver EfB.

Vi har jo set, hvordan der er blevet åbnet op for restauranter, og vi ville gerne have haft muligheden for at give vores lejere i skyboksene en oplevelse.

Brian Knudsen, direktør, EfB Elite A/S

Annonce

Ville afsøge muligheden

Brian Knudsen, direktør i EfB Elite A/S, siger, at klubben grundlæggende set skyldte lejerne af skyboksene af få afsøgt muligheden.

- Vi har jo set, hvordan der er blevet åbnet op for restauranter, og vi ville gerne have haft muligheden for at give vores lejere i skyboksene en oplevelse. De befinder sig jo inde i boksene og ikke ude på stadion, hvor de heller ikke er tæt på spillerne. Vi synes bare, at vi skyldte dem at undersøge det, forklarer Brian Knudsen.

På Rigspolitiets hjemmeside med opdatere regler og tiltag mod covid-19 fremgår det af ofte stillede spørgsmål vedrørende sportsfaciliteter, at der ”igen må spilles fodbold i 3F Superliga og NordicBet Liga. Alle kampe skal spilles uden tilskuere.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Fællessang i Over Jerstal Bypark

Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce