Annonce
Kolding

Slagsmål mellem unge og arbejdere satte arbejde helt i stå: Nu går arbejdet med nyt atletikanlæg snart i gang igen

Det firma, der er hyret til at lægge de øverste lag på løbebanen på Koldings nye atletikanlæg ved Seest Idrætspark, nåede at lægge et gummilag på en del af banen, før de stoppede deres arbejde i sidste weekend. Seneste melding er, at de fortsætter deres arbejde i løbet af weekenden. Foto: Lotte Højstrøm
Det videre arbejde med Koldings helt nye atletikanlæg fortsætter i løbet af den kommende weekend. Da kommer de arbejdere, som lægger de øverste lag på løbebanen, tilbage. De stoppede deres arbejde, efter at der i sidste weekend var håndgemæng mellem dem og nogle unge, der var ved idrætsanlægget.

Kolding: Efter at arbejdet med at etablere et spritnyt atletikanlæg ved Seest har stået helt stille siden sidste weekend, ser det nu ud til, at der i løbet af weekenden igen kommer gang i arbejdet med at lægge det såkaldte toplag på løbebanen.

Arbejdet gik i stå sidste weekend, da de tjekkiske medarbejdere hos den underleverandør, der står for at lægge de øverste lag på løbebanen på, forlod pladsen og stoppede deres arbejde.

Det skete, efter at der mellem fredag og lørdag opstod slagsmål mellem arbejderne og nogle unge, der færdedes ved Seest Idrætspark. Hvorfor og hvordan der opstod slagsmål, har hverken Paul Frandsen eller vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, kunnet oplyse.

Annonce

Finn Ellesgaard kunne allerede forleden fortælle, at politiet ikke har fået nogen anmeldelse i forbindelse med slagsmålet, men har fået en anmeldelse om hærværk mod den beboelsesvogn, som arbejderne overnattede i.

Chefen for service og drift af Kolding Kommunes fritids- og idrætsanlæg, Paul Frandsen, oplyser, at arbejderne ifølge hans oplysninger vil genoptage arbejdet ved atletikanlægget i løbet af denne weekend. Her mangler de blandt andet at lægge sort gummi på løbebanen, der herefter også skal have den genkendelige røde farve øverst.

Sover et andet sted

Paul Frandsen siger, at han håber, man kan undgå yderligere problemer i området, og at kommunen fortsat vil have et vagtfirma til at rundere i området en gang imellem. Også hos kommunens SSP-samarbejde (samarbejde mellem skole, sociale myndigheder og politiet, red.) holder man et ekstra øje med, hvad der foregår i området i Seest.

Indtil sidste weekend overnattede de tjekkiske arbejdere på stedet i en beboelsesvogn, men de har nu besluttet, at de fremover overnatter et andet sted. Det fortæller Paul Frandsen.

Det er planen, at atletikanlægget skal stå færdigt og klar til brug i slutningen af august, og Paul Frandsen håber, at det fortsat kan lade sig gøre, selv om toplaget på løbebanen kun kan lægges på, når det er tørvejr.

Kolding KFUM Atletik & Motion efterlyser på sin Facebookside medlemmer, der vil møde op ved atletikanlægget om aftenen, når arbejdet er blevet genoptaget, og holde øje med, at ingen går ind på anlægget. Når de øverste lag på banen er blevet lagt på, må man nemlig ikke gå på den i et stykke tid derefter.

Annonce
Kolding For abonnenter

Voldtægtssag skaber utryghed hos beboere i ungdomsboliger: - Jeg føler hele tiden, jeg skal gå og holde øje med, hvem der render rundt her

Danmark

Onsdagens coronatal: Nu er over 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Sag om mobning i forsvaret får ikke politiske konsekvenser for udvalgsformand: - Det her ændrer ikke ved, at jeg stiller op for Venstre

Sønderborg For abonnenter

Politimand frygtede for sit liv: Bosnisk pistolmand kan vende retur til Danmark om seks år

Varde

Krav om at ældremad skal produceres i Varde holder ikke i retten : Forventer at flytte 2-3 medarbejdere til Vejle

Aabenraa

Mændene svigter mudderløb: Kvinderne redder økonomien

Regionalt

Coronasmitten fortsætter bølgedans i landsdelen: Det seneste døgn er fire danskere døde med virussen

Varde For abonnenter

80-årige Flemming mister stort beløb på, at hotellet i hjembyen overlever: - Jeg låner stadig penge ud til gode projekter

Livsstil

Du kan opleve DM i Kolding: Her skal klatrene kæmpe om medaljer uden sikkerhedsnet

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Varde

Hotel lever takket være opbakning: Men borgere taber penge, fordi folkeejet anpartsselskab er sendt til tvangsopløsning

Danmark

Kulturministeren er skræmt over danske børns Youtube-forbrug: - Jeg er bange for algoritmer, jeg ikke forstår

Billund

Davidsen i Billund lukker: Vi har ikke udsigt til at skabe en lønsom forretning i Billund

Vejen For abonnenter

Stormøde i kriseramt klub: Erhvervsmand vil samle opbakning til at genrejse klubben

Sønderborg

Voldsomt vejr vinder over færgerne: Alslinjen aflyser alligevel flere afgange

Annonce