Annonce
Erhverv

Slagtilbud på Facebook er vejen frem: Sportsforretning har fundet opskriften

Indehaveren af Sport 24 i Aabenraa, Lars Jespersen, har fået et lille smil frem i en svær tid. Arkivfoto: Søren Gylling
Indehaveren af Sport 24 i Aabenraa har fundet en ny måde at sælge varer på, og det går forrygende.
Annonce

Aabenraa: Onsdag i sidste uge valgte indehaveren af sportsforretningen Sport 24 i Aabenraa, Lars Jespersen, at åbne op igen efter at have holdt lukket i en uge på grund af coronavirussen. Han var dog godt klar over, at der skulle noget ekstraordinært til for igen at få gang i omsætningen, og det er lykkedes for ham ved at bruge de sociale medier.

- Jeg var nødt til at finde på noget, og derfor lavede jeg torsdag eftermiddag et opslag på Facebook med et slagtilbud, og det stak helt af, siger Lars Jespersen.

Slagtilbuddet var nogle Nike tennissko, og dem var der voldsom interesse for.

- Det væltede ind med bestillinger, og jeg solgte over 100 par. Nogen kørte jeg ud med, andre sendte jeg, og så var der også folk, der selv hentede dem i forretningen, siger Lars Jespersen, der er meget overrasket over, hvor hurtigt det bredte sig.

I den sidste uge har jeg haft en omsætning på niveau med samme uge sidste år.

Lars Jespersen, Sport 24

Annonce

Flere kunder i butikken

Efter den store succes med det første opslag laver Lars Jespersen nu hver dag et nyt opslag med et slagtilbud, og det er i den grad noget, der kan mærkes på omsætningen.

- I den sidste uge har jeg haft en omsætning på niveau med samme uge sidste år, og det er for mig ret tankevækkende. Derfor vil jeg da også opfordre andre butikker til at gøre noget tilsvarende, siger han.

Selv om indehaveren af Sport 24, der ligger på gågaden i Aabenraa, ikke tjener ret meget på slagtilbuddene, så har de også en anden effekt.

- Med slagtilbuddene får jeg rent faktisk også gjort opmærksom på, at jeg har åben. Mange tror, at alt er lukket ned, og det er det jo ikke, siger Lars Jespersen.

- Der har da også været flere kunder i forretningen, efter at jeg har fået gjort opmærksom på, at den er åben, fortsætter han.

Et godt eksempel på, at der er begyndt at komme kunder igen, oplevede Lars Jespersen i lørdags.

- En familie med to børn havde ved morgenbordet besluttet, at de ville støtte butikkerne på gågaden, og de var også inde i min forretning og købte for 3000 kroner. Det kan godt røre mit hjerte, siger Lars Jespersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce