Annonce
Billund

Slank, sund og mæt med Anne Hjernøe i Billund Centret

Anne Hjernøe lover at hun kommer med tricks til at få smagen ind i dit måltid og samtidig sikre, at du bliver ordentlig mæt. PR-foto

Billund: De fleste kender nok Anne Hjernøe for de mere end hundrede tv-programmer fra både nær og fjern, hvor hun har lavet tv om mad fra sit eget køkken eller været på rejse med Anders Agger. Senest har man kunnet følge dem på en tur til Mellemøsten.

Men i foredraget "Slank, sund og stærk" fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. Billund Bibliotekerne står bag foredraget, som finder sted tirsdag 29. oktober klokken 19 i Teatersalen i Billund Centret.

I foråret udgav Anne Hjernøe bogen "Stærk, let og mæt", der fortæller om forfatterens vej til vægttab og en sundere livsstil, blandt andet ved kun at spise til hovedmåltiderne.

I foredraget vil der blandt andet være fokus på smag, grundsmag og smagsoptimering af måltidet. Til slut bliver der vist enkelte klip fra udsendelserne med Anne og Anders, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Billetter kan købes på Billund Bibliotekernes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Sørgelig sag fik det rette udfald

Sagen er helt igennem sørgelig. Men det kunne ikke være anderledes. Naturligvis måtte den danske stat ikke lade et lille barn gå til grunde i en lejr i Syrien, efter såvel barnets somalisk-danske mor som faren tilsyneladende er blevet dræbt. Derfor er den 11 måneder gamle dreng nu blevet hentet til Danmark, hvor han forhåbentlig får en god fremtid sammen med sine slægtninge. Både drengens mor og far har haft tilknytning til Islamisk Stat. Sagen er den bedst tænkelige illustration af det idioti, disse fanatikere er besat af. Deltagelse i terror er i sig selv utilgivelig. Men det er komplet ubegribeligt, at forældre også er parate til at ofre deres eget barn for en tåbelig sag. Netop dette er jo konsekvensen af at medbringe børn eller sætte dem i verden i det helvede, Islamisk Stat lykkeligvis kun for en kort periode kunne etablere i Mellemøsten. Vi skal i sådanne sager være humane, men med kraftige forbehold. For den danske stat er der uanset farven på de pågældendes pas ingen grund til at gøre sig synderlige anstrengelser for at hente andre IS-terrorister til landet. Det gælder også for de pågældendes børn, med mindre ganske særlige forhold gør sig gældende. Det var tilfældet for den lille dreng samt i en tidligere sag, hvor en hårdt kvæstet 13-årig dreng i juni blev evakueret fra en interneringslejr. Alternativet havde formentlig i begge tilfælde været børnenes død. Det må vi ikke medvirke til. Dansk Folkeparti lufter mistanken om, at det reelt ikke er muligt at kontrollere, hvorvidt den lille drengs forældre faktisk er afgået ved døden. I lyset af de kaotiske forhold i Syrien er denne skepsis begrundet. Men skulle for eksempel moren senere vise sig at være i live, bør det på ingen måde berettige hende til en fribillet retur til Danmark. Flere medier har bragt historier om tidligere IS-terrorister, der angiveligt bittert har fortrudt og nu vil retur til Danmark. Til dem er beskeden: Alle valg i livet har konsekvenser, og I er ikke velkomne.

Haderslev

Møde for 600 utilfredse naboer: Fleksible F-35 støj kompensationer fik kritik

Annonce