Annonce
Billund

Slank, sund og mæt med Anne Hjernøe i Billund Centret

Anne Hjernøe lover at hun kommer med tricks til at få smagen ind i dit måltid og samtidig sikre, at du bliver ordentlig mæt. PR-foto

Billund: De fleste kender nok Anne Hjernøe for de mere end hundrede tv-programmer fra både nær og fjern, hvor hun har lavet tv om mad fra sit eget køkken eller været på rejse med Anders Agger. Senest har man kunnet følge dem på en tur til Mellemøsten.

Men i foredraget "Slank, sund og stærk" fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. Billund Bibliotekerne står bag foredraget, som finder sted tirsdag 29. oktober klokken 19 i Teatersalen i Billund Centret.

I foråret udgav Anne Hjernøe bogen "Stærk, let og mæt", der fortæller om forfatterens vej til vægttab og en sundere livsstil, blandt andet ved kun at spise til hovedmåltiderne.

I foredraget vil der blandt andet være fokus på smag, grundsmag og smagsoptimering af måltidet. Til slut bliver der vist enkelte klip fra udsendelserne med Anne og Anders, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Billetter kan købes på Billund Bibliotekernes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce