Annonce
Aabenraa

Slap med skrækken: Ingen elever var blevet smittet

Lyreskovskolens leder, Jon Sønderby, fik travlt torsdag i sidste uge, da en elev var blevet konstateret smittet med covid-19, men heldigvis havde vedkommende ikke nået at smitte andre på skolen. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Bov: Torsdag i sidste uge måtte Lyreskovskolen i Bov sende de 39 elever på 2. årgang og otte lærere hjem.

Årsag: En elev, der havde været hjemsendt et stykke tid, fordi vedkommende var nær kontakt til en smittet, viste sig også selv at være smittet.

Selv om sandsynligheden for, at eleven havde smitten nogen på skolen, var meget lille, blev der ikke taget nogen chancer.

Og det har da heldigvis vist sig, at de øvrige elever og lærere som forventet ikke er blevet smittet. Skoleleder Jon Sønderby fortæller, at alle de elever, der er blevet testet, er testet negative og tilbage i skole igen. Det samme er lærere og pædagoger.

- Der er enkelte forældre, der har valgt at holde deres børn hjemme i denne uge, og så er der jo ferie næste uge. Hvis de ingen symptomer får, så kan de komme i skole uden test, forklarer skolelederen, der af alle forældrene løbende er blevet informeret, så skolen hele tiden har haft overblik over situationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Coronavenligt Kinball

Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce