Annonce
Aabenraa

Slesvigsk Parti planter træer

Lørdag plantes der 400 træer på Knivsbjerg. Foto: Colourbox

I Knivsbjerg mellem Haderslev og Aabenraa bliver 400 stemmer på partiet nu omsat til skov.

Aabenraa: Siden 1990 har Slesvigsk Parti plantet et træ for hver stemme på liste S. På den måde har partiet bidraget til skovrejsning i hele Sønderjylland, og nu er der endnu flere træer på vej.

Lørdag 7. april planter Slesvigsk Parti 400 træer på Knivsbjerg mellem Haderslev og Aabenraa.

- Hvert skovareal er en grøn perle, der gør det muligt for dyr og planter at udfolde sig og giver mennesker fantastiske oplevelser, siger Carsten Leth Schmidt, formand for Slesvigsk Parti. Træplanterne er nøje udvalgt og omfatter 14 hjemlige træsorter.

- Vi vil gerne bidrage til at sikre biodiversiteten i den sønderjyske natur, derfor planter vi forskellige sorter, der også forekommer naturligt i Danmark som f.eks. avnbøg, skovhassel og hvidtjørn, siger Rainer Naujeck, som gennem årene har været med til at arrangere mange af Slesvigsk Partis træplantninger, og som også er tovholder på weekendens aktion.

Alle er velkomne til at deltage. Der er fælles morgenmad kl. 8.30, hvorefter deltagerne trækker i arbejdstøjet og planter 400 træer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Indisk takeaway fik sur smiley

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce