Annonce
Aabenraa

Slesvigsk Parti skifter kurs i vandkampen

SP's Kurt Andresen (t.v.) ville gerne have belyst sammenhængen mellem vinterbadefaciliteterne og den sideløbende undersøgelse af behovet for badefaciliteter og en vandsportsarena, men SP vil nu ikke stemme imod frigivelsen af de 2,8 millioner kroner til bedre vinterbadefaciliteter, slår gruppeformand Erwin Andresen fast. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

Aabenraa: Ifølge Slesvigsk Partis gruppeformand, Erwin Andresen, har partiets medlem af kultur- og fritidsudvalget, Kurt Andresen, ønsket at få belyst, om der kunne være en sammenhæng mellem vinterbadefaciliteterne og en vandsportsarena, inden udvalgsformand Lars Kristensen (V) begærede sagen i byrådet.

- Jeg er ærgerlig over, at udvalget ikke kunne finde en løsning, fordi vi gerne skal være enige om udmøntningen af vores budgetaftaler i udvalgene. Uanset det er jeg ikke indstillet på at stemme imod det, vi har lavet en budgetaftale om, siger Erwin Andresen, som derfor også meldte sig positiv over for forslaget om at frigive de 2,8 millioner kroner på økonomiudvalgets møde i tirsdags.

Han synes, det en fin løsning, at Lars Kristensen har trukket sagen tilbage til kultur- og fritidsudvalget, så udvalget kan drøfte sagen igen.

Arne Leyh Petersen, gruppeformand for Dansk Folkeparti, mener, sagen om de 2,8 millioner kroner til vinterbadefaciliteterne er en del af budgetforliget for 2021, men han ønsker ikke at forholde sig til, om det er forligsbrud, hvis andre partier ikke vil stemme for sagen.


Hvis man stemmer imod den her løsning, er det et brud på budgetaftalen.

Erwin Andresen (SP), gruppeformand og medlem af økonomiudvalget


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce