Annoncørbetalt indhold

Slip for det hårde fysiske arbejde og bliv byggekoordinator

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er du god til at koordinere, og interesserer du dig for byggeri, så kan det være, at en byggekoordinator uddannelse vil være den helt rette for dig. Rigtig mange danskere startede deres tid på arbejdsmarkedet tidligt, fordi de valgte at tage en erhvervsfaglig uddannelse, der var målrettet et håndværkerfag.

Det er hårdt fysisk arbejde at være i byggebranchen, og derfor er der mange, der i løbet af årene, i takt med at de bliver slidt mere og mere ned, vælger at omskole sig og i stedet for at udføre det hårde arbejde bliver byggekoordinator. På den måde kan de bruge deres mangeårige erfaren og viden inden for branchen til at lede og koordinere arbejdet i stedet for selv at udføre det.

Annonce

Her i denne artikel kan du læse om, hvad en uddannelse som byggekoordinator går ud på, ligesom du også kan blive klogere på, hvad du efterfølgende kan bruge uddannelsen til.

Hvad er en uddannelse som byggekoordinator?

Hvis du er faglært, så har du mulighed for at bygge oven på din tidligere uddannelse og læse til byggekoordinator, mens du stadig har dit faste job. Det kan især være en stor fordel for dig, der ikke har råd til at gå på SU for at studere, men som af forskellige årsager ønsker at videreuddanne dig. Det kan for eksempel være, fordi du er blevet slidt ned som følge af det fysisk hårde arbejde, eller det kan være, at du bare trænger til at prøve noget nyt.

På uddannelsen som byggekoordinator lærer du blandt andet om:


  • Byggerelateret jura og entrepriseret samt betydningen heraf for hele byggeprocessen
  • Planlægning og koordinering af byggeriet, herunder byggeriets ressourcer og processer
  • Analyse og samspil mellem de forskellige faggrupper
  • Økonomiske forhold i virksomheder
  • Kommunikation, arbejdsmiljø, samarbejde og økonomi samt betydningen heraf for hele byggeprocessen


Uddannelsen er en såkaldt akademiuddannelse, hvilket betyder, at du kan tage uddannelsen på deltid ved siden af dit nuværende arbejde. Efter endt uddannelse vil du kunne kalde dig for byggekoordinator, og du har kompetencerne til at kunne optimere, koordinere og lede byggeprocesser og byggeprojekter fra start til det færdige resultat.

Annonce

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis det lyder som noget for dig, gælder det om at finde ud af, hvilken uddannelsesinstitution der tilbyder uddannelsen i nærheden af dig. Derudover er det vigtigt, at du sikrer dig, at du opfylder kravene for at blive optaget på uddannelsen. Her gælder det, at du skal have mindst to års erfaring fra arbejdsmarkedet og en relevant erhvervsuddannelse eller anden grunduddannelse bag dig.

Hvis du ikke kan opfylde disse krav, er der undtagelser. I så fald har du mulighed for at få en individuel kompetencevurdering.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.