Annoncørbetalt indhold

Slip for stress i hverdagen med disse enkle tips

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Tit bliver man først stresset, når man ikke længere har overblik over alle de ting, man skal. Alle har forskellige stresstærskler, og det er vigtigt at lytte til sig selv og til, hvordan man har det. Måske trives du enormt meget i at have travlt. Måske kan selv den mindste aftale stresse dig. Det er forskelligt, og vi lader alle op på forskellig vis. Dog er en ting sikkert. At gå og være stresset er ikke sundt i længden. Du kan derfor læse Berlingskes artikel med råd om til at undgå stressher eller du kan læse med herunder for at finde ud af, hvordan du slipper af med stress i en travl hverdag.

Prøv at koble af 

Annonce

Der findes et hav af apps på din smartphone, som kan hjælpe dig med at koble fra. For eksempel kan du downloade en app, som hjælper dig med at meditere. Det kan være enormt svært at sætte sig ned og prøve at meditere helt selv, hvis man aldrig har prøvet dette før. Derfor kan det være en kæmpe hjælp at have en guide i form af en app eller måske i form af en video på YouTube. Mediation kan virkelig gøre underværker for dit helbred og din stresstilstand, da man kommer helt ned i kroppen og bare er i nuet. Man får lidt bedre styr på den mange flyvske tanker, som kan hjemsøge en. Du lærer at fokusere på dit åndedræt, og hvis du er typen, som døjer med angst, så er meditation perfekt for dig. Er du derimod typen, som slapper af med et spændende casino spilpå nettet, så tjek linket ud og få mere sjov i afslapning hverdagen.

Gemmer der sig en lille yogi i maven på dig?

Yoga er, som meditation, også en måde, hvorpå du kommer helt ned i kroppen og glemmer de mange tanker for en stund. Hvis man heller aldrig har prøvet yoga før, er det også en god idé her at finde en form for guide til dette. Igen er YouTube et fantastisk og brugbart medie til en yogasession. Der findes også forskellige online kurser, som man kan tage, og hvis man er helt vild med idéen, kunne man starte til yoga på et yogahold nær dig. Yoga er ikke kun værdifuldt i behandlingen af stress, men også i forebyggelsen af stress, hvilket du kan læse mere om her.

Læs en bog

Der er intet som en god bog, som kan få dig til at forsvinde ind i et andet univers. Når vi læser bøger, er vi nødt til at fordybe og 100 procent i dette. Ellers får vi ikke det hele med. Det er ikke tilfældet, når det kommer til at skulle se en serie eller en film. Man kan nemt komme til at tænke på noget andet og stadig se filmen. Med en bog er dette næsten umuligt, og vi er vist mange, der kender den fornemmelse, man kan få, når man afslutter en rigtig god bog. Man vil bare tilbage i det univers, fordi den satte livet på pause for en stund. Find ud af, hvad du gerne vil fordybe dig i. Det er som balsam for sjælen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.