Annonce
Kolding

Slip for venteværelset for 799 kroner: Læge tilbyder besøg hjemme og på jobbet

Hung Le har overtaget Hanne Christensens praksis fra 1. januar. Han driver nu praksis i hendes gamle lokaler på Kongensgade. Arkivfoto

Hung Le, læge i Christiansfeld, lover dog, at hans ekstra service ikke kommer til at gå ud over behandlingen i lægehuset. - Alle har lige adgang, understreger han.

Christiansfeld: For et éngangsbeløb på 799 kroner kan du få helt særlige services hos praktiserende læge Hung Le i Christiansfeld. For 799 kroner bliver du såkaldt Premium-medlem, hvilket vil sige, at du blandt andet har mulighed for at få taget blodprøver og hjertediagrammer på din arbejdsplads eller derhjemme, lige som du også kan blive vaccineret samme dag, som du bestiller tid.

Det er Hung Le, der selv har fået idéen, som han kalder unik. Han understreger, at servicen ikke er en del af sin almindelige praksis, men noget han kører ved siden af.

- Min grundlæggende tanke er, at jeg vil give det optimale produkt til folk, der har en travl hverdag. Jeg vil prøve så vidt muligt, at de ikke skal bruge tid på at navigere rundt i sundhedssystemet, for det kan være fuldstændig håbløst i dagens Danmark. Der vil gerne være den, der tager sig af det, siger Hung Le.

- I Danmark kan man få en masse service på den offentlige regning. Jeg synes, at det er ærgerligt, at hvis man skulle have behov for mere service, end det offentlige kan tilbyde, så har man ikke den mulighed. Den mulighed vil jeg gerne give folk, siger han.

Services

Premium-servicen koster 799 kroner og giver dig adgang til følgende:Drop off service hvor du i forbifarten kan smide dine prøver i postkassen. Prøverne bliver tjekket, og du får svar via Patientportalen.

Anywhere service hvor du kan få lavet blodprøvtagninger, urinprøveopsamlinger, podninger, hjertediagrammer og lungefunktionsundersøgelser i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Drive in vaccination hvor du kan bestille en tid og blive vaccineret samme dag.

Derudover får du kaffe ad libitum.

Der findes også en Plus-service, hvor du kun får mulighed for at benytte dig af drop off servicen.

Alle har lige adgang

Servicen bliver implementeret i løbet af de næste par måneder. Derfor er der heller ikke nogle tilmeldte endnu.

- Det er til dem, der gerne vil have lidt mere eksklusiv service. Det behøver ikke være en forretningsmand, men det kan også være en, der har travlt og ikke kan tage så mange sygedage. Det kan være hvem som helst, der af private årsager ikke har tiden til at tage til læge.

Risikerer du ikke, at nogle af dine patienter kommer til at føle sig forskelsbehandlet?

- Der er ikke nogen som helst, der kommer før andre. Alle har lige adgang. Man kan ikke rekvirere os til hurtigere besøg, uanset om du forgylder os. Sådan er det bare. Jeg kan ikke lade pengene betyde, hvem der kommer først.

Hung Le regner ikke med, at servicen er noget, han kommer til at tjene styrtende med penge på sin ekstra service. Det er heller ikke meningen.

- Jeg kommer ikke til at tjene kassen på det her. Hvis der er nogen, der henvender sig og har behov for noget, så finder vi en løsning. Det skal bare finansieres og kunne løbe rundt.

Annonce

Må ikke blandes sammen

Frank Ingemann Jensen, praksischef i Region Syddanmark, forklarer, at Hung Le ikke overtræder nogle regler, så længe han holder praksis og sin Premium-ordning adskilt.

- Det, der er det vigtige, er, at man ikke blandt tingene sammen, og hvis man lader med det, så må man godt have det her kørende, siger praksischefen, der aldrig før har set eller hørt om en lignende ordning.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Serieiværksætter køber sig ind i lille virksomhed: Verdensudstilling skal være med til at booste salg af løver, ugler og hjorte

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Landmænd udnytter ukrainske ansatte: Betal jeres løn tilbage eller forsvind

Varde For abonnenter

Omstridt praksis stopper øjeblikkeligt: Slut med private varekøb på fællesantennens regning

Esbjerg

Rundbarbering af rundkørsel: Det kræver en god forklaring

Sønderborg

Se video og billeder: Dronning Margrethe er ankommet til Sønderborg

Sydjylland For abonnenter

Nu er leder fratrådt: Psykisk syg patient deltog i jobsamtaler i strid med reglerne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kolding

Politiet dukkede op til studenterfest: Musikken var for høj

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kolding

23-årig fik sit seks måneder gamle barn fjernet og hængte socialrådgiver ud på Facebook: Nu er hun dømt for chikane

Varde

Hun ville vise rektor, at han tog fejl: Christel blev smidt ud fra Varde Gymnasium – I Esbjerg fik hun en ekstra chance, og tirsdag blev hun student

EfB

Mathias Kristensen om sine fem seniorår med nedrykninger, bronzemedalje og 12 cheftrænere: - Det er helt til grin, at det har været så kaotisk

Sønderborg For abonnenter

Endnu et sort år for Niko-Servodan: Men lyset er på vej tilbage

Haderslev

Kvinde bremsede for gæs på Omkørselsvejen og endte i trafikuheld

Annonce