Annonce
Tønder

Slotfeltladen danner ramme om et anderledes møde med Vadehavet

Billedet er taget ved Højer. Foto: Alexandra Buhl

Musik, der skildrer Vadehavet - eller spiller med på naturens lyde. Og videokunst, der viser mødet mellem menneskekroppen og vind, tidevand og strandkanter. Tre kunstnere har beskæftiget sig med fire årstider i Vadehavet.

Annonce

Møgeltønder: Gennem fire årstider, på fire forskellige steder i den danske Vadehavsregion - Rømø, Højer, Fanø og Mandø - har tre københavnske kunstnere skabt video, lyd og musik - med selve Vadehavs-naturen som en aktivt medskabende fjerde partner.

Nu er de klar til for første gang at præsentere deres kunstprojekt for publikum; "Inseparable Together" kan opleves lørdag 14. juli kl. 14.30 i Slotfeltladen, Møgeltønder.

Ved åbningen opfører den internationalt anerkendte violinist Christine Pryn to vadehavsduetter, Tidevand og Reliquiae Aestus af komponist Ellen Birgitte Rasmussen.

Kompositionerne er symbioser mellem musik og vadehavslyde: Kan der flyde en strøm af toner ud af en sluse? Kan violinisten akkompagnere fuglene, duellere med vestenvinden og fortolke havets bølger?

Annonce

Kroppen møder Vadehavet

Billedsiden står fotograf Alexandra Buhl og performancekunstner Nana Francisca Schottländer for. De har skabt videoværker, der skildrer mødet mellem menneskekroppen og Vadehavets vind, tidevand og strandkanter. "Inseparable Together" er støttet af Kulturregion Vadehavet, Tønder Kommune og Nationalpark Vadehavet. Sidstnævnte åbner udstillingen med en tale af ornitolog og naturvejleder Marco Brodde.

Udstillingen i Slotfeltladen kan opleves frem til d.28 juli kl. 17. Der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce