Annonce
Kolding

Slotssøbadet bliver ny forpagter af Kolding Vandrerhjem

Slotssøbadet overtager forpagtningen af Kolding Vandrehjem den 1. april. Arkivfoto: Kolding Kommune
Annonce

Kolding: Den 1. april overtager Slotssøbadet forpagtningen af Kolding Vandrerhjem. Kolding Kommune udbød opgaven, da den tidligere forpagter Sally Sperling opsagde aftalen for at overtage forpagtningen af Esbjerg Vandrerhjem i stedet.

Formand for fritids- og idrætsudvalget Søren Rasmussen ser frem til samarbejdet med Slotssøbadet.

- Vi har i Kolding et af landets bedste vandrerhjem, og vi er sikre på, at Slotssøbadet i fremtiden også vil kunne opretholde det høje serviceniveau og den høje kundetilfredshed på vandrerhjemmet, siger udvalgformanden i en pressemeddelelse.

Han fremhæver, at Slotssøbadet i forvejen trækker mange turister og gæster til byen, som ejer af badeland og wellness og som medarrangør af for eksempel ”Sommer ved Søen”.

- Slotssøbadet har desuden et tæt netværk med andre kultur- og fritidstilbud i kommunen. Vi forventer, at det vil kunne bidrage til vandrerhjemmets yderligere udvikling og vil kunne tiltrække nye kundegrupper og turister til vandrerhjemmet og til kommunen, uddyber Søren Rasmussen.

Forpagtningen løber i første omgang i fem år med mulighed for forlængelse i yderligere fem år. Der var flere, der viste interesse for forpagtningen, da kommunen offentliggjorde udbuddet i januar. Kommunen modtog tre konkrete tilbud på forpagtningen. Kommunen har ved udvælgelse af forpagter lagt vægt på kvalitet, erfaring og pris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce