Annonce
Kolding

Slotssøbadet bliver ny forpagter af Kolding Vandrerhjem

Slotssøbadet overtager forpagtningen af Kolding Vandrehjem den 1. april. Arkivfoto: Kolding Kommune
Annonce

Kolding: Den 1. april overtager Slotssøbadet forpagtningen af Kolding Vandrerhjem. Kolding Kommune udbød opgaven, da den tidligere forpagter Sally Sperling opsagde aftalen for at overtage forpagtningen af Esbjerg Vandrerhjem i stedet.

Formand for fritids- og idrætsudvalget Søren Rasmussen ser frem til samarbejdet med Slotssøbadet.

- Vi har i Kolding et af landets bedste vandrerhjem, og vi er sikre på, at Slotssøbadet i fremtiden også vil kunne opretholde det høje serviceniveau og den høje kundetilfredshed på vandrerhjemmet, siger udvalgformanden i en pressemeddelelse.

Han fremhæver, at Slotssøbadet i forvejen trækker mange turister og gæster til byen, som ejer af badeland og wellness og som medarrangør af for eksempel ”Sommer ved Søen”.

- Slotssøbadet har desuden et tæt netværk med andre kultur- og fritidstilbud i kommunen. Vi forventer, at det vil kunne bidrage til vandrerhjemmets yderligere udvikling og vil kunne tiltrække nye kundegrupper og turister til vandrerhjemmet og til kommunen, uddyber Søren Rasmussen.

Forpagtningen løber i første omgang i fem år med mulighed for forlængelse i yderligere fem år. Der var flere, der viste interesse for forpagtningen, da kommunen offentliggjorde udbuddet i januar. Kommunen modtog tre konkrete tilbud på forpagtningen. Kommunen har ved udvælgelse af forpagter lagt vægt på kvalitet, erfaring og pris.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce