Annonce
Haderslev

Slut med at kaste med garnnøgler

Billedkunstneren Karoline H. Larsen klipper spindelvævet ned igen. Tre dage har det været om at blive bygget af forbipasserende. Foto: Lars Fahrendorff
Der blev kastet med 21.000 meter bomuldstråd på tre dage til det store spindelvæv i Haderslev Bymidte.
Annonce

Haderslev: Torsdag klokken 14 var det slut med den midlertidige kunst-installation, som i løbet af ugen er vokset sig større i Haderslev Bymidte.

Billedkunstneren Karoline H. Larsen fra Nørrebro havde den store saks fremme og begyndte at kippe det hele ned igen.

42.000 meter bomuldsgarn, fremstillet af gamle T-shirts, og i alle regnbuens farver havde hun med til Haderslev. Meningen var at få forbipasserende til at deltage i "værket" og kaste med garnnøgler ind over det hele. Folk har kastet med cirka 21.000 meter bomuldstråd på ganske få dage, så det hele endte som ét stort spindelvæv i alle mulige farver.


Der har blandt andet været en dagplejemor forbi, som gerne ville bruge noget af det til at lave en slags kurve, som børnene kan lege i

Karoline H. Larsen, billedkunstner


Mange har været forbi og fået en snak, og hele molevitten af tråd går ikke til spilde, lover kunstneren, selv om det skal klippes ned.

- Der har blandt andet været en dagplejemor forbi, som gerne ville bruge noget af det til at lave en slags kurve, som børnene kan lege i. Men ellers bliver det hele nok til en form for scenetæppe inde i kunsthallen - en slags baggrundstæppe ved vinduerne, siger Karoline H. Larsen.

Det er ikke helt på plads endnu, men noget skal der nok ske med det.

Der er nok at klippe i for billedkunstneren. Foto: Lars Fahrendorff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce