Annoncørbetalt indhold

Slut med bekymringer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender det alle sammen. Man har en idé eller et pludseligt indskud til, at starte en blog. For nogle er det til rejsetips, skønhed og velvære eller alt derimellem. For andre er et redskab til at fremme sin virksomhed. Hvad end det er, har man i nutidens moderne verden brug for en hjemmeside. Her er WordPress det mest populære redskab at oprette sådan en. Med dette har man selvfølgelig brug for en vis form for tryghed, som man måske ikke kan blive garanteret fra selve WordPress. WordPress sikkerhed kan komme i mange former, men heriblandt kan man finde WordPress forsikring. Når man befærder sig på internettet er der altid en risiko for ubudne gæster og her kan en forsikring hjælpe dig gennem en forebyggende tilgang.


Annonce

Tryghed, tryghed, tryghed

Med en WordPress forsikring slipper du for, at bekymre dig om en fungerende hjemmeside, du slipper for at have ansvaret for en velfungerende backup og du slipper for, at miste avance hvis hjemmesiden ikke virker. Derudover får du ingen sure kunder, du får hjælp til vedligeholdelse af din side og du får omgående hjælp, hvis uheldet er ude. Med en automatiseret process får du altså den samme dækning, tryghed og sikkerhed som andre, bare til billigere penge. WordPress forsikring er nemlig et nødvendigt produkt, så med en automatiseret process slipper du altså for de udgifter mange andre har. Internettet kan være et skræmmende sted og derfor er det altid lidt bedre at have et sikkerhedsnet, der kan gribe dig hvis det værste skulle ske.


Sikkerhed og mere tid

WordPress er den mest populære måde at oprette en hjemmeside eller blog på. Dette er nok til dels på grund af hvor nemt det er. Dette gør så også at de har mange brugere. WordPress er det mest udbredte web program, der kører på en webserver og dette gør dem desværre også mest sårbare. Det skyldes ofte, at man som bruger benytter en masse forskellige plugins, der måske ikke er opdateret eller noget lignende og dette kan være svært at opdage selv. Derudover hackes mere end 30.000 sider dagligt og deres ofre er primært dem, der ikke har styr på sikkerheden. Deres automatiske robotter scanner efter sårbarheder og kommer ind og får kontrol den vej igennem. Internettet kan være et farligt sted, men med en forsikring slipper man altså for at bekymre sig. Det ville være en skam, at miste hele sin side som man havde arbejdet hårdt på at få op og køre til nogle bøller der kunne være overalt i verden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.