Annonce
Debat

Slut med Dorph

Læserbrev: Nu har Metoo-bevægelsen fået sin største skalp inden for mediebranchen. Det handler om Jes Dorph-Petersen, der er fyret med øjeblikkelig virkning fra TV2. Bortvist på grund af alvorlige sexanklager, der stammer fra 2001 og 2003.

Det er slut med Dorph, der har været tv-vært i 30 år. I takt med karrieren er han blevet mere og mere selvbevidst. Nogle ville nok sige høj i hatten og yderst selvglad. Nu indhenter fortiden ham, og han er fortid på TV2.

Dorph var med til at stifte det meget sete krimiprogram ”Station 2”. Nu er han selv kommet på anklagebænken, og han er mildt sagt meget knotten over TV2s klokkeklare fyring. Han klager sin nød og uskyldighed på Facebook og i Politiken. Politikens dækning af Dorph afslører, at en af anklagerne er særlig grov: Den ene af de unge kvinder fortæller, ifølge TV2s advokatundersøgelse, at Dorph tiltvang sig sex med hende, efter at have givet hende en lussing og tvunget hende ned på en briks. Det kan faktisk kun tolkes som et voldtægtslignende overgreb, der normalt straffes hårdt.

Annonce

En lang række kendisser, der har stærkt brug for medieomtale, bakker Dorph op - bl.a. den stærkt forhenværende tv-vært Line Baun Danielsen og De Radikales Jens Rohde. TV2s advokatundersøgelse virker dog særdeles overbevisende, og derfor kan Dorph nok også være glad for, at der er en forældelsesfrist på 10 år i voldtægtssager.

Hvis Jes Dorph er ren som sne, burde han straks indlede en retssag mod den unge kvinde for bagvaskelse. Jes Dorph: Lad os få sagen helt belyst.

Annonce
Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nyt byråd fritstiller topdirektør for tusindvis af ansatte øjeblikkeligt

Navne For abonnenter

Tredje gang tabte han til kræften: Tidligere indehaver af Expert i Varde er død

Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Varde For abonnenter

3F har svært ved at hjælpe bulgarske arbejdsmænd: Er tavse som en mur

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Navne For abonnenter

Nu er Jan helt forsvundet: Tidligere byrådspolitiker er død

KIF Kolding

Fremragende første halvleg af KIF - sølle efter pausen

Sydjylland

Endnu en smitterekord og stor stigning i hele landsdelen: I en kommune eksploderer smitten med 800 flere tilfælde over weekenden

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Aabenraa For abonnenter

Læser undrer sig: Hvorfor bygger man nyt for 13 millioner kroner på losseplads, der skal lukke?

Esbjerg For abonnenter

Byråd tager det tunge skyts i arsenalet i brug efter påbud: Klar til at lukke for elevers adgang til skole

Sønderborg

Under et halvt år til Tour de France: Uforudsete udfordringer er dukket op

Annonce