Annonce
Debat

Slut med Dorph

Annonce

Læserbrev: Nu har Metoo-bevægelsen fået sin største skalp inden for mediebranchen. Det handler om Jes Dorph-Petersen, der er fyret med øjeblikkelig virkning fra TV2. Bortvist på grund af alvorlige sexanklager, der stammer fra 2001 og 2003.

Det er slut med Dorph, der har været tv-vært i 30 år. I takt med karrieren er han blevet mere og mere selvbevidst. Nogle ville nok sige høj i hatten og yderst selvglad. Nu indhenter fortiden ham, og han er fortid på TV2.

Dorph var med til at stifte det meget sete krimiprogram ”Station 2”. Nu er han selv kommet på anklagebænken, og han er mildt sagt meget knotten over TV2s klokkeklare fyring. Han klager sin nød og uskyldighed på Facebook og i Politiken. Politikens dækning af Dorph afslører, at en af anklagerne er særlig grov: Den ene af de unge kvinder fortæller, ifølge TV2s advokatundersøgelse, at Dorph tiltvang sig sex med hende, efter at have givet hende en lussing og tvunget hende ned på en briks. Det kan faktisk kun tolkes som et voldtægtslignende overgreb, der normalt straffes hårdt.

En lang række kendisser, der har stærkt brug for medieomtale, bakker Dorph op - bl.a. den stærkt forhenværende tv-vært Line Baun Danielsen og De Radikales Jens Rohde. TV2s advokatundersøgelse virker dog særdeles overbevisende, og derfor kan Dorph nok også være glad for, at der er en forældelsesfrist på 10 år i voldtægtssager.

Hvis Jes Dorph er ren som sne, burde han straks indlede en retssag mod den unge kvinde for bagvaskelse. Jes Dorph: Lad os få sagen helt belyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce