Annonce
Varde

Slut med ting til baby: Nu skal der sælges is og juice på Storegade

Fra midt november skal der sælges lækkerier som is, milkshake og smoothies på Storegade. Foto: Marie Prangsgaard Helms
Fra oktober begynder ombygningen af Storegade 37b i Varde, hvor butikken Babyhome det seneste år har haft adresse. Nu skal der være isbutik.
Annonce

Varde: Juice'n ice bliver navnet på den nye isbutik, som inden længe åbner i Varde. Den 1. oktober overtager ægteparret Kenan Li og Flemming Jensen fra Varde nemlig nøglerne til lokalerne på Storegade 37b, hvor butikken Babyhome siden 2019 har haft til huse.

Når Kenan Li og Flemming Jensen overtager lokalerne, planlægger de i første gang en større renovering af stedet. Håbet er, at de kan slå dørene op i midten af november. Det er dog endnu lidt usikkert, lyder det fra Flemming Jensen.

- Renoveringen skal nok være færdig til den tid, men vi kan jo være lidt nervøse for, at der kommer endnu en coronanedlukning eller flere restriktioner. Vi vil selvfølgelig sætte sikkerheden i butikken først, siger han.

Annonce

Bredt udvalg

Idéen til isbutikken har ægteparret haft i tre år, hvor de blandt andet har rejst rundt for at finde inspirationen til butikkens sortiment. Derfor kommer menukortet også til at byde på alt fra italiensk is og milkshakes til friskpresset juice og bubble tea. Desuden vil det meste kunne findes i en vegansk udgave.


Kunderne skal have lyst til at komme igen. Og det kommer de også.

Flemming Jensen


- Konceptet er, at alt bliver produceret i forretningen, mens kunden venter. Det skal være godt, friskt og lækkert. Kunderne skal have lyst til at komme igen. Og det kommer de også, siger Flemming Jensen.

At åbne en isbutik i november er måske en smule atypisk, og derfor har Kenan Li og Flemming Jensen planer om, at isbutikken de første måneder vil blive til en slags julecafé.

- Så kan man for eksempel få risalamande til sin bubble waffle, eller man kan få klementiner og rødkål i sin juice. Vi tænker også at bage belgiske vafler, så på den måde vil vi prøve at skabe julestemning.

Annonce

Lukning på trods

Ifølge ejer af Babyhome, Michelle Ries, var butikken med babyudstyr oprindeligt tænkt som en pop-up butik, der på et tidspunkt skulle lukke igen. Hun oplyser, at opbakningen fra byen har været god, men at det desværre ikke er muligt at køre butikken videre på adressen. Hun har derudover ikke flere kommentarer.

Babyhome åbnede 1. august 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce