Annonce
Sønderjyske Fodbold

Slutfløjtet kom som en lettelse

Anders K. Jacobsen scorede tidligt til 1-0 på oplæg fra Alexander Bah. I anden halvleg foregik størstedelen af hans arbejde på egen banehalvdel. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Anders K. Jacobsen brugte en del minutter på at løbe frem og tilbage som et pendul foran eget felt. Han var lettet, da slutfløjtet lød.
Annonce

Fodbold: Det kunne ikke blive ved med at gå. Det var den følelse, Anders K. Jacobsen løb rundt med i anden halvleg, da SønderjyskE bare forsvarede og forsvarede.

- Det var bare et spørgsmål om tid. Randers spillede fint i overtal. De angriber, vi sparker den væk, Lawrence har nogle gode redninger, sagde angriberen efter kampen.

Derfor var der en vis lettelse iblandet den glæde, han følte efter kampen.

- Det var bare sindssygt. Det var virkelig en lettelse, da han (dommer Michael Tykgaard, red.) fløjtede af.

Anders K. Jacobsen scorede sit fjerde mål og udgør sammen med Haji Wright en giftig duo. Jacobsen scorede igen på en kontra, og særligt i den fase er SønderjyskE farlig.

- Vi tager bedre beslutninger nu. Vi stresser ikke, men har en god ro, når vi spiller i omstillingerne.

Annonce

Luftwaffe

SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm fik en advarsel, lige efter at Victor Mpindi blev udvist. Han ville ikke udtale sig for skråsikkert om kendelserne, da han lige efter kampen endnu ikke havde set episoderne på tv, men han mente umiddelbart, at de stak ud fra dommerens linje.

- Min mavefornemmelse siger mig, at det er hårdt dømt. Han lægger en hård linje, og de får virkelig lov til at gå til stålet. Men så får Victor pludselig de to gule kort lige efter hinanden, sagde han.

SønderjyskE kom til at stå langt tilbage - særligt efter pausen, og det var ikke helt efter planen.

- Vi blev trykket langt tilbage. Randers bringer Luftwaffe ind. Jeg synes, at vi er modige i de første fire-fem minutter af anden halvleg, men når de bliver ved med at bringe tunge bolde ind i feltet, er det fint, at vi forsvarer os. Med luppen fremme ville vi gerne have forsvaret længere fremme, men Randers gør det godt og kommer med mange gode spillere, lød det fra Glen Riddersholm, som roste sine spillere for præstationen.

- Vi graver dybt, og så får vi de små marginaler. Jeg er stolt over præstationen. Spillerne har fået en modenhed, hvor det handler om "os" og ikke "mig".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Annonce