Annonce
Billund

Slynget bæk og regnvandsbassin i Billund præsenteres på gåtur

Bækken har fået nye smukke - og nyttige - slyngninger. Privatfoto
Skulpturparken er blevet forskønnet med mere vand, som både sikrer mod oversvømmelse og skaber gode forhold for dyr og planter. Hvordan, kan man høre med om på en gratis rundvisning.
Annonce

Billund: Arbejdet med genslyngning af Billund Bæk og udvidelse af regnvandsbassinet i Skulpturparken er for længst færdigt. Det er blevet sommer, og de grønne farver er vendt tilbage.

Nu inviterer Billund Vand & Energi og Skulpturparken alle interesserede på en spadseretur onsdag aften 19. juni kl. 19. Deltagelse er gratis, og turen begynder ved parkens indgang ved Hans Jensensvej, ud for Billund Centret.

Afdelingsleder ved Billund Vand & Energi, Jesper Primdahl, vil fortælle om, hvordan klimasikring kan give gode rekreative værdier, når det hele tænkes sammen. Fine naturoplevelser og en bedre, mere naturlig styring af de stigende vandmængder.

Annonce

Sådan virker vandet

Vand i bækken og i søen er med til at gøre Skulpturparken særlig attraktiv, både for dyrelivet og mennesker. Jesper Primdahl kan forklare, hvordan vandet bevæger sig gennem parken. Hvad slyngningerne betyder for bækken, og om der er der taget tilstrækkelig højde for fremtidens regnmængder. Om der er fisk i vandet - og om søens rolle ud over at være et dejligt vandbassin for mange fugle. Der er god mulighed for at få svar på sine spørgsmål.

På tilbagevejen fortæller skulpturparkbestyrelsen om de forskellige værker og kunstnerne. Turen varer godt halvanden time, og som afslutning er der mulighed for at købe bogen om Skulpturparken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce