Annonce
Danmark

Små børn efterladt i Aarhus: Nu er to frihedsberøvet og en anholdt i sagen

Østjyllands politi efterlyser forældrene, vidner ell. personer med oplysninger vedr.de to efterladte børn på Park Alle i Aarhus g.d. Har du oplysninger så kontakt Østjyllands Politi på 114
Østjyllands Politi besøgte flere adresser i Jylland søndag aften i forbindelse med efterforskningen af sagen om de to små børn, der blev fundet efterladt på Park Allé lørdag aften.
Annonce

AARHUS: Østjyllands Politi har anholdt en person og administrativt frihedsberøvet to andre for at sikre deres identitet i forbindelse med sagen om de efterladte børn.

- Vi arbejder ud fra en mistanke om, at børnene er kommet til Danmark sammen med nogle personer, som opholder sig eller har opholdt sig illegalt i landet. Via vores efterforskning fandt vi frem til nogle personer, som kan have en relation til børnene. Nu skal de videre afhøringer og undersøgelser gøre os klogere på, hvordan børnene er endt på gaden i Aarhus, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Børnene, der formentligt stammer fra Afghanistan, er blevet overdraget til Familiecentret i Aarhus Kommune, og de har det efter omstændighederne godt, oplyser Østjyllands Politi.

- Nu har vi snævret efterforskningen ind og har nogle konkrete spor at gå efter, men hvis man har en identitet på børnene eller deres forældre, må man meget gerne ringe til os via 114, siger Michael Kjeldgaard.

Østjyllands Politi vil i løbet af mandag foretage yderligere efterforskningsskridt og afhøringer, og kan derfor ikke oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.

Der afholdes et pressemøde senere i dag, hvor politiinspektør Michael Kjeldgaard fortæller yderligere om den efterforskning, der er pågået i løbet af dagen og uddybe årsagen til anholdelser og frihedsberøvelser.

På pressemødet deltager også social- og beskæftigelsesdirektør i Aarhus Kommune, Erik Kaastrup-Hansen, som vil fortælle om kommunens rolle i forhold til børnene.

Østjyllands Politi fortæller yderligere om anholdelsen og frihedberøvelserne senere i dag på et pressemøde. Foto: Axel Scütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Annonce