Annonce
Kolding

Smalt nederlag til KoldingQ i chancerig kamp

Kvindefodbold: Kolding Q - Fortuna Hjørring Foto: Søren E. Alwan

KoldingQ havde lørdag besøg af VSK Aarhus i den sidste kamp inden vinterpausen i Gjensidige Kvindeligaen. Kampen var fyldt med chancer til begge hold, men VSK kunne efter kampen tage hjem med en 0-1 sejr.

I årets sidste hjemmekamp havde KoldingQ lørdag besøg af VSK Aarhus. Allerede inden kampen havde både KoldingQ og VSK Aarhus sikret sig billet til forårets mesterskabsspil, så der skulle spilles om at tage flere point med sig ind i mesterskabsspillet.

Kampen startede med en jævnbyrdig første halvleg, hvor begge hold kom frem til chancer, dog uden scoringer. Det ændrede sig dog i det 27 minut, hvor Olivia Holdt, med et langskud, sendte VSK i front.

Efter scoringen fortsatte kampen med chancer til begge hold, men det blev ikke til flere scoringer i første halvleg.

Til anden halvlegs start havde KoldingQ skiftet to spillere ind, i håbet om at få udlignet i kampen.

Anden halvleg fortsatte i samme tempo som den første, med chancer i begge ender af banen. Det blev dog ikke til nogle scoringer for holdene i anden halvleg, og kampen endte derfor med et nederlag til KoldingQ på 0-1.

Efter kampen sagde KoldingQ træner Peter Pedersen:

-Kampen bærer lidt præg af, at der ikke er så meget på spil, så der er mange chancer.

Om hele den overståede efterårssæsonen siger han:

-Det har været et hårdt efterår med en meget turbulent tid i KoldingQ, men vi er glade for at komme med i slutspillet.

Resultatet af kampen betyder, at KoldingQ ender efterårssæsonen med 15 point efter 13 kampe. Dermed er efterårssæsonen slut for Kvinderne i KoldingQ. KoldingQ har dog en kamp mere inden de kan gå på vinterpause. Det er en kamp i Sydbank kvindepokalen, hvor de møder Sundby BK den 23. november.

Om Sundby og kampen mod dem siger træner Peter Pedersen:

-De er et godt hold med rutinerede spillere, så det bliver ikke en nem kamp, men selvfølgelig er det en kamp vi skal vinde.

KoldingQ – VSK Aarhus: 0-1 (0-1)

Målscorer: Olivia Holdt (27)

Fodbold, Kvinder, Gjensidige Kvindeliga

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Tyv snuppede ATV

Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce