x
Annonce
SønderjyskE Ishockey

Smalt nederlag til SønderjyskE

Anders Førster og hans holdkammerater måtte for en gangs skyld skøjte fra isen uden point. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
To Rungsted-mål i overtal blev afgørende. Gode nyheder til sønderjyderne fra Herning.

SønderjyskE formåede ikke at holde fast i sin fine stime af gode resultater i udekampen mod formstærke Rungsted.

Hørsholm-mandskabet hentede en smal 2-1-sejr i en kamp, hvor udvisningerne blev afgørende.

Vi skulle helt hen i slutningen af anden periode, inden en uhyre tæt kamp fik sin første scoring. Rungsteds Shane Hanna udnyttede, at SønderjyskEs MacGregor Sharp sad i straffeboksen.

Det gjorde Mike Little så også, da målet til 2-0 faldt. Little trak en udvisning blot et sekund inden afslutningen på anden periode, og da der var spillet 80 sekunder af tredje periode, var det Simon Fredriksson, der scorede i overtal.

Med 11 minutter tilbage af kampen fik Rasmus Lyø reduceret og dermed sørget for en hektisk afslutning på kampen - det endte faktisk med en del udvisninger til begge hold.

Det endte til gengæld også uden yderligere scoringer, og dermed forpassede SønderjyskE muligheden for at trække yderligere fra i kampen om andenpladsen - Herning tabte overraskende hjemme til Esbjerg Energy, og det kunne have banet vej for et sønderjysk forspring på seks point ned til Herning. Nu forblev det på tre.

Rungsteds sejr betød også, at mesterholdet holdt afstanden på fire point ned til Esbjerg Energy på sjettepladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce