Annonce
SønderjyskE Ishockey

Smalt nederlag til SønderjyskE

Anders Førster og hans holdkammerater måtte for en gangs skyld skøjte fra isen uden point. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
To Rungsted-mål i overtal blev afgørende. Gode nyheder til sønderjyderne fra Herning.
Annonce

SønderjyskE formåede ikke at holde fast i sin fine stime af gode resultater i udekampen mod formstærke Rungsted.

Hørsholm-mandskabet hentede en smal 2-1-sejr i en kamp, hvor udvisningerne blev afgørende.

Vi skulle helt hen i slutningen af anden periode, inden en uhyre tæt kamp fik sin første scoring. Rungsteds Shane Hanna udnyttede, at SønderjyskEs MacGregor Sharp sad i straffeboksen.

Det gjorde Mike Little så også, da målet til 2-0 faldt. Little trak en udvisning blot et sekund inden afslutningen på anden periode, og da der var spillet 80 sekunder af tredje periode, var det Simon Fredriksson, der scorede i overtal.

Med 11 minutter tilbage af kampen fik Rasmus Lyø reduceret og dermed sørget for en hektisk afslutning på kampen - det endte faktisk med en del udvisninger til begge hold.

Det endte til gengæld også uden yderligere scoringer, og dermed forpassede SønderjyskE muligheden for at trække yderligere fra i kampen om andenpladsen - Herning tabte overraskende hjemme til Esbjerg Energy, og det kunne have banet vej for et sønderjysk forspring på seks point ned til Herning. Nu forblev det på tre.

Rungsteds sejr betød også, at mesterholdet holdt afstanden på fire point ned til Esbjerg Energy på sjettepladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce