Annonce
Sønderborg

Smedefirma overtager sikringsfirma

Jan Kallehave vil fordoble omsætningen i Scan Agentur med effektive sikrings- og adgangsløsninger til industrien, den offentlige sektor, campingpladser og lystbådehavne. Foto: Kasper Roed.

Den alsiske Gazelle-virksomhed Kallehave Stål & Montage overtager sikringsfirmaet Scan Agentur i Kruså og venter at fordoble omsætningen på to-tre år.

Annonce

Nordborg: Smede-, svejse- og montagefirmaet Kallehave Stål & Montage i Nordborg overtager sikringsfirmaet Scan Agentur i Kruså og udvider dermed sin forretning med sikringsanlæg.

Det er boet efter Henning Kudsk, som grundlagde Scan Agentur, der sælger virksomheden med tilhørende ejendomme til Kallehave Stål. Henning Kudsk døde mellem jul og nytår i en alder af 61 år.

Scan Agentur beskæftiger tre medarbejdere og tre eksterne montører og har de senere år oplevet en pæn vækst, bl.a. fordi kravene til sikring af både offentlige pladser og industrielle anlæg er skærpet. Desuden leverer man avancerede port- og bomanlæg til campingpladser og havne. Handelen omfatter også Scan Agenturs afdeling umiddelbart syd for den dansk-tyske landegrænse. Samlet omsætter Scan Agentur for godt syv mio. kr.

Annonce

Ser store muligheder

- Jeg ser store muligheder for at videreudvikle Scan Agentur. Der er mange synergier med Kallehave Stål, så en fordobling af omsætningen inden for de næste to-tre år, mener jeg, er realistisk, siger Jan Kallehave i en pressemeddelelse.Han etablerede selv sin virksomhed i 2010. Først som enkeltmands-virksomhed med på fokus på stålkonstruktioner til byggebranchen. I dag er der 38 medarbejdere og en omsætning på over 30 mio. kr. Virksomheden har specialiseret sig i forarbejdning af rustfrit stål og byggestål til bl.a. altaner, gelændere og trapper. Dagbladet Børsen har et par gange tildelt virksomheden Gazellepriser.

Alle medarbejdere fortsætter. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce