Annonce
Sønderborg

Smid ikke din gamle pc væk

Ullerup: I et samfund, der bygger på lineær økonomi - producer, forbrug, smid væk - er cirkulær økonomi godt på vej til at blive det nye "sort". Altså producer, forbrug, genanvend, forbrug osv. Og det er lige præcis, hvad Alssund Linux Brugergruppe - også kaldet Alslug - tilbyder at hjælpe med ved et arrangement lørdag den 9. december kl. 13-17 i foreningens lokaler på 1. sal i Aktivitetscentreret på Ullerup Skole på Bakkensbro 9 i Ullerup.

I stedet for at smide den gamle pc - stationær eller bærbar - ud, så kom og få installeret et gratis styresystem Linux, der er uden virus og tilbyder et hav af gratis moderne programmer som f.eks. officepakke, 7-kabale, edderkop, mail og internet.

Behøver din bærbar et nyt batteri eller mere arbejdslager hjælper vi med at finde en fordelagtig løsning på nettet. Derfor opfordrer vi alle til at tage deres gamle bærbar med til Linux-installation i Alssund Linux Brugergruppe. Vi kan henvise til (næsten) gratis programmer til bogholderi til den mindre virksomhed/forening. Erfarne brugere i foreningen hjælper gratis med hele installationsprocessen også selv om den bærbare har ligget på hylden i en del år, fortæller Jørgen Rubæk fra Alslug. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Her er anklageskriftet fra slumlejren: Kurt Beier scorede over fire millioner på slaveløn til udenlandske chauffører

Sydjylland For abonnenter

Regeringen vil tvinge tyske præster til at oversætte deres prædikener: - Det ville være en disrespekt uden lige

Annonce