Annonce
Nordtyskland

Smitte raser stadig i Flensborg

Modelfoto: Colourbox.
Annonce

FLENSBORG: Det seneste døgn er der fundet 144 nye tilfælde af coronavirus i Slesvig-Holsten, oplyser delstatens regering søndag aften. Det lave tal skal dog ses i lyset af, at der bliver testet og indberettet færre i løbet af weekenden.

Smitten stiger fortsat voldsomt i Flensborg, hvor 17 nye er testet positive i løbet af 24 timer. I Slesvig-Flensborg Amt er der 13 og i Nordfrisland otte. I Rendsburg-Eckernförde Amt er der ligeledes indberettet otte inficerede.

Yderligere ni har mistet livet i delstaten. En enkelt er død i Slesvig-Flensborg Amt. De øvrige dødsfald er indtruffet i den sydlige og centrale del af forbundslandet. Således er tre afgået ved døden i Lübeck, mens er en enkelt død i Kiel, hvor der er otte nye smittede.

Mest breder epidemien sig i Pinneberg lige nord for Hamborg, hvor yderligere 38 er testet positive, mens en en enkelt er gået bort.

Efterhånden har der været 554 dødsfald  siden epidemiens  28.611 er testet positive. Omkring 21.600 menes at være raske igen.

364 er indlagt. 66 er i intensiv behandling.44 har behov for hjælp til at trække vejret.

99,7 per 100.000 indbyggere er testet positive i de seneste syv døgn. Hermed er smittespredningen næsten dobbelt så høj som bekymringsgrænsen på 50 nye smittede per 100.000 på en uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

VM: Dagens kampe og tv

Debat

Giv borgerne klar besked, Engelbrecht

Annonce