Annonce
Nordtyskland

Smitten i Flensborg er stadig stærkt bekymrende

Modelfoto: Colourbox.
Annonce

FLENSBORG: Mens Pinneberg ved Hamborg stadig balancerer omkring faregrænsen på 200 nye smittede per 100.000 indbyggere på syv døgn, lægger Flensborg fortsat afstand til værdien, hvor myndighederne er forpligtet til drastiske forholdsregler. Efter incidensen mandag aften var faldet til 165,2, har der frem mod tirsdag været en marginal stigning til 170,8 i Flensborg. I Pinneberg er værdien 194,2. Det oplyser delstatens regering tirsdag aften.

På et døgn er 31 nye testet positive i Flensborg, mens der er 19 i Slesvig-Flensborg Amt og 18 i Nordfrisland. Rendsburg-EckernfördeAmt melder om hele 32 nye tilfælde.

I Kiel er yderligere 26 smittede blevet opdaget.

Tirsdag aften er deri det forløbne døgn fundet 558 nye tilfælde i forbundslandet.

I løbet af et døgn har 25 smittede mistet livet. Fem er døde i Nordfrisland. De øvrige er gået bort i den centrale og sydige del af forbundslandet. Flest, nemlig ti er gået bort i Pinneberg, mens der har været seks døde i Stormarn Amt nordøst for Hamborg.

Aktuelt er 499 coronapatienter indlagt i Slesvig-Holsten. 81 er i intensiv behandling. Af dem har 45 behov for hjælp til at ånde.

Efterhånden er der konstateret 35.515 smittede i forbundslandet siden foråret. Omkring 27.600 af dem menes at være kommAet sig, mens 794 smittede har mistet livet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce