Annonce
Nordtyskland

Smitten i Flensborg vil ikke aftage

Modelfoto: Colourbox.

FLENSBORG: I Flensborg er der ingen tegn på bedring i forbindelse med den galopperende coronaepidemi. I løbet af 24 timer har der været 32 nye tilfælde. Det oplyser kommunen onsdag aften.

I de seneste syv døgn har der været 166,4 nye smittede per 100.000 indbyggere. Hermed er smittetrykket nogenlunde uændret i forhold til det foregående døgn.

Næsten alle nye tilfælde i kommunen er udløst af en mutation. Efterhånden er 366 blevet smittet med muteret virus.

Siden foråret er 1539 testet positive. 900 smittede er raske igen, mens 33 har mistet livet. I det seneste døgn har der ikke været nye døde.

829 er i karantæne. 606 har aktiv virus i kroppen.

Også i Slesvig-Flensborg Amt er smitten på fremmarch. Her er der fundet 27 nye tilfælde i det seneste døgn. I Rendsburg-Eckernförde Amt er der 22 og i Nordfrisland 12.

Smittetrykket i Flensborg er mere end tre gange så højt som i Slesvig-Holsten som helhed. I hele delstaten har der i de seneste syv døgn været 50,9 nye tilfælde af coronavirus per 100.000 indbyggere på en uge.

Yderligere 271 er testet positive i delstaten i det forløbne døgn. Hidtil har der været 41.733 smittede i delstaten siden foråret. Cirka 36.900 er raske igen.

Yderligere 17 har mistet livet i det forløbne døgn. Samtlige dødsfald er indtruffet i den centrale eller sydlige del af forbundslandet. Efterhånden er 1263 gået bort.

Kiel melder om 11 nye smittede og et enkelt dødsfald.

/JV

Aktuelt er 314 indlagt. 76 får intensiv behandling. 53 har brug for hjælp til at trække vejret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Så er brandårsagen fundet: Fire bekendte på vandretur forårsagede storbrand

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Annonce