Annonce
Kolding

Næsten 50 børn og voksne sendt hjem i isolation: Se, hvordan smitten udvikler sig, hvor du bor

Kolding: Smittetallet i Kolding Kommune fortsætter med at vokse stille og roligt.

Det fremgår af Statens Serum Instituts kort over corona-landskabet, at incidenstallet i Kolding Kommune - altså antallet af smittede per 100.000 indbyggere - ligger på 58,1 hen over den seneste uge. Det er en stigning på 13 smittede per 100.000, hvis man sammenligner med fredag.

I løbet af de seneste syv dage er 16.589 borgere i Kolding Kommune blevet PCR-testet for coronavirus.

Annonce

De nye smittede i Kolding er blandt andet en voksen fra Daginstitutionen Kildemosen, mens to elever fra 4. årgang på Christiansfeld Skole også er blevet testet positive, oplyser Michael Petterson, der er børne- og uddannelsesdirektør i Kolding Kommune. Det har betydet, at 21 børn og tre medarbejdere i Kildemosen er blevet sendt hjem i isolation og til test, fordi de anses som nære kontakter. For Christiansfeld Skole er 22 elever og tre medarbejdere sendt hjem.

Kigger man på hele landet, ligger Kolding dog fortsat langt nede ad listen og har et stykke vej op til Høje Taastrup, der har Danmarks højeste incidenstal på 276,6.

Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

22-årige Katarina var solgt første gang hun sad bag rattet i en bus:  - Det var fedt og overvældende pludselig at styre sådan et kæmpe køretøj

Annonce