Annonce
Aabenraa

Smittet medarbejder i børnehave sender 14 børn hjem

En smittet medarbejder i Kollund Børnehus har sendt 14 børn hjem og til test. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Kollund: En medarbejder i Kollund Børnehus er blevet testet positiv for covid-19, og det betyder, at 14 børn og tre medarbejdere er blevet hjemsendt, da de er defineret som nære kontakter.

Det oplyser Aabenraa Kommune i en pressemeddelelse.

- Forældrene til alle børn er informeret. Vi følger de retningslinjer, der er på området for nærkontakt, og efter sundhedsfaglig rådgivning fra myndighederne har vi hjemsendt de 17 personer, der er defineret som nærkontakt, siger Jacob Svarre Winther, dagtilbudschef i Aabenraa Kommune.

Også specialskolen Fjordskolen er ramt af covid-19-smitte. Torsdag blev tre ansatte og to elever sendt hjem, fordi de var defineret som nære kontakter til en smittet ansat. Siden er en af de hjemsendte også testet positiv, og det fik skolen til at sende yderligere to ansatte og én elev, der er defineret som nære kontakter til den nysmittede, hjem.

- Vi har fortsat smitteopsporingen på Fjordskolen, og det har resulteret i yderligere hjemsendelser af ansatte og en elev, der er defineret som nær kontakt. Det er helt fast procedure, når vi har smittetilfælde på vores skoler, siger skolechef Rasmus Andreassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce