Annonce
Tønder

Smittetallet forbliver på samme - høje - niveau i Tønder Kommune

Jan Præstholm er direktør for forvaltningen børn og unge samt pleje og omsorg. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Smittetallet har stabiliseret sig på samme høje niveau. En elev ramt på Bredebro Skole.
Annonce

TØNDER: Først den gode nyhed: Smittetallet har stabiliseret sig. Så den dårlige nyhed: Smittetallet er stadig meget højt i Tønder Kommune.

Det er meldingen fra direktør Jan Præstholm, børn og unge samt pleje og omsorg, som fortæller, at siden tirsdag er kun en elev testet positiv for corona i hele kommunen.

- Det er en elev på mellemtrinnet på Bredebro Skole. Eleven har ikke været i skole siden sidste tirsdag, så det har ikke betydning for andre elever eller lærere, fortæller Jan Præstholm, som oplyser, at dagens coronatal fra Tønder Kommune viser, at 58 personer er testet positive for corona i løbet af den seneste uge. Dermed er det såkaldte incidenstal - antal smittede per 100.000 brogere - stadig oppe på 155,4.

- Det er stadig højt. Og det skal helst ikke stige yderligere, siger Præstholm og understreger, at det er vigtigt, at man følger myndighedernes råd og holder høj hygiejne, holder sig væk, hvis man udviser sygdomstegn, og holder afstand til hinanden.


Det er stadig højt. Og det skal helst ikke stige yderligere.

Jan Præstholm, direktør, Tønder Kommune


På landsplan er der onsdag registreret 1183 smittede - hvilket er et svagt fald fra tirsdag.

Vi følger corona-situationen

Avisen har tæt kontakt til Jan Præstholm, der er direktør for børn og unge samt pleje og omsorg ved Tønder Kommune. 

Han giver hver eftermiddag på hverdage en status på corona-situationen på de kommunale arbejdspladser, institutioner og skoler i Tønder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce