Annonce
Haderslev

SMUK og pigekoret skruer op for julestemningen

Haderslev Domkirkes Pigekor giver onsdag koncert med Slesvigske Musikkorps i Kulturhus Harmonien. Billetsalget er gået så godt, at der er arrangeret en ekstrakoncert: Foto: Haderslev Domkirkes Pigekor
Totalt udsolgt til aften-koncert i Kulturhus Harmonien onsdag 18. december. Godt gang i billetsalg til ekstrakoncert klokken 17.
Annonce

Slesvigske Musikkorps og Haderslev Domkirkes Pigekor forener kræfterne og skaber onsdag julestemning for alle med koncerter i Kulturhus Harmonien. Kombinationen af de to musikalske fyrtårne fra Haderslev falder i folks smag.

Billetsalget til årets julekoncert onsdag den 18. december går nemlig strygende. Alle billetter til koncerten klokken 19.30 på Harmonien er revet væk, og også til ekstra-koncerten klokken 17 er der gang i salget.

- Det bliver jul med stort J. Vi skal nok få det til at sne, lover lederen af Haderslev Domkirkes Pigekor, Thomas Berg-Juul, og forklarer, at det bliver en koncert med julemusik for enhver smag.

- Tanken er, at de to ensembler både skal lave noget sammen og hver for sig. Det giver en meget varieret koncert. Vi vil selvfølgelig synge noget fra vores julesalme-repertoire, men man kan også forestille sig en tur med ”Jingle Bells” tilsat et drys sne fra oven, siger Thomas Berg-Juul og understreger, at kombinationen af messingklang og pigesang bare er lyden af jul.

Annonce

Sjovt at samarbejde

Det er efterhånden en tradition, at SMUK får duften af æbleskiver og lyden af jul til at brede sig i Slesvigske Musikhus, mens Haderslev Domkirkes Pigekor plejer at fylde domkirken med julestemning. I år forener musikere og sangere kræfterne og fylder Kulturhus Harmonien med ægte julestemning.

- Det er altid sjovt for pigerne at arbejde sammen med et professionelt orkester. Og så er SMUK bare fantastiske at arbejde sammen med. Det har vi gjort ved flere lejligheder, siger Thomas Berg-Juul.

- Musikerne i SMUK er gode til at anerkende det, pigerne kan, og til at skabe plads og en god atmosfære omkring prøverne, så pigerne ikke føler sig udskældte, hvis tingene ikke sidder i skabet første gang, tilføjer han.

Det bliver i øvrigt netop Thomas Berg-Juul, der i samarbejde med Susanne Vibæk Svanekier dirigerer musikere og sangere, mens Alex Bødiker som konferencier guider publikum gennem programmet.

Begge julekoncerter finder sted i Kulturhus Harmonien. Koncerten klokken 19.30 er totalt udsolgt, mens der stadig er billetter til salg til koncerten klokken 17. Billetterne sælges via musikkorpset hjemmeside www.smukmusik.dk samt i biblioteket på Bispen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Nyt boligprojekt smider lokal købmand på gaden: - Det gør selvfølgelig ondt

Annonce