Annonce
Vejen

Smykkefund på en mark i Lintrup

Kender du, eller er du, ejeren af dette sølvsmykke - en spiseske, der er lavet om til smykke, hvor der i skaftet er indgraveret ”M & N.A. 27/4 1924? Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Natten til den 25. december blev der begået indbrud et sted i Vejen Kommune. Tyvekoster fra indbruddet er siden blevet fundet på en mark.
Annonce

Natten til den 25. december blev der begået indbrud et sted i Vejen Kommune. Tyvekoster fra indbruddet er siden blevet fundet på en mark.

Vejen Kommune: Hvem er M. og N.A., som blev gift den 27. april 1924? Dette spørgsmål vil Syd- og Sønderjyllands Politi meget gerne have svaret på.

- Mangler du et sølvarmbånd - en spiseske, der er lavet om til smykke, hvor der i skaftet er indgraveret ”M & N.A. 27/4 1924", spørger politikommissær Morten Alslev.

Sammen med en række andre genstande er sølvsmykket blevet fundet på en mark i Lintrup. Politiet formoder, at der er tale om genstande, som stammer fra indbrud i Syd- og Sønderjylland i julen, men indbruddet kan også være sket på et andet tidspunkt og i en anden politikreds.

Annonce

Flere tyvekoster

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser samtidig ejerne af et brunt smykkeskrin og en brun lædertaske mærket Granite, der indeholder halskæder, øreringe, brocher, armbånd m.m. Sølvarmbåndet lå også i lædertasken

Smykkeskrinet, lædertasken og smykkerne blev fundet den 25. december på en mark i Lintrup i Vejen Kommune sammen med en række andre genstande, der stammede fra et indbrud i kommunen natten til den 25. december.

Borgere, som kan genkende de fundne genstande, kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 114. Ved henvendelser beder politiet om, at man oplyser journalnummeret: 3300-83968-00216-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce