Annonce
Aabenraa

Social ansvarlighed: Flere virksomheder modtager anerkendelse

Formanden for arbejdsmarkedsudvalget i Aabenraa Kommune, Ejler Schütt, er godt tilfreds med virksomhedernes sociale ansvarlighed. Arkivfoto: Jacob Schultz
Social ansvarlighed står højt på dagsordenen hos mange virksomheder i Aabenraa Kommune.
Annonce

Aabenraa: Hele 76 lokale virksomheder i Aabenraa Kommune blev 11. januar godkendt til at modtage CSR-mærke Aabenraa 2021 i anerkendelse af deres sociale bidrag og engagement. Det er det højeste antal modtagere, siden mærket blev uddelt for første gang i 2016.

- Det er et flot resultat, at vi i år kan anerkende 76 lokale virksomheder i Aabenraa Kommune, som gør en vigtig indsats for at hjælpe borgere videre med at opnå beskæftigelse og uddannelse. På trods af coronakrisen har mange virksomheder formået at yde et socialt bidrag, og det mener jeg bestemt, at vi som kommune skal være med til at synliggøre og hædre, siger formanden for arbejdsmarkedsudvalget i Aabenraa Kommune, Ejler Schütt, i en pressemeddelelse.

Mærket tildeles lokale virksomheder, der påtager sig et socialt ansvar og bidrager til at fremme beskæftigelse og uddannelse i kommunen.

Annonce

10 nye ansøgere

I alt har 80 virksomheder søgt om og blevet godkendt til at modtage CSR-mærke Aabenraa i 2021. Blandt de 76 godkendte virksomheder har 66 tidligere modtaget mærket, hvilket vil sige, at det er lykkedes at tiltrække 10 helt nye ansøgere.


På trods af coronakrisen har mange virksomheder formået at yde et socialt bidrag.

Ejler Schütt, formand for arbejdsmarkedsudvalget i Aabenraa Kommune


Med dette års tildeling har kommunen uddelt CSR-mærket til i alt 128 virksomheder gennem årene.

- Jeg er meget glad og stolt over, at flere og flere virksomheder melder sig på banen for at modtage kommunens CSR-mærke. 2020 har bestemt ikke været noget nemt år, ikke mindst for erhvervslivet. Årets CSR-uddeling vidner derfor om, at vi som lokalsamfund, også i tider med modgang, formår at stå sammen og bevare en høj grad af samfundsansvar og socialt engagement, siger borgmester Thomas Andresen.

På grund af forsamlingsforbuddet er det ikke muligt at markere den officielle overrækkelse af CSR-mærket på Aabenraa Rådhus. Derfor leveres CSR-pakker og diplomer til alle årets CSR-virksomheder.

Uddelingen gennemføres i februar 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

20-årig trafikdræbt mand er identificeret: Han stødte frontalt ind i en lastbil i sin VW Up

Annonce