Annonce
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Finn Lykkeskov håber, mener ikke der er fare for at Haderslev og Starup glemmes - tværtimod. Foto: Lars Fahrendorff

Jeg må sige, at kaffen røg i den gale hals, da jeg læste Jyske Vestkysten (JV) her til morgen (onsdag 15.07.), hvor byrådsmedlem Børge Koch udtaler, at Haderslev og Starup ikke må glemmes!

Tak for sangen – jeg tror ikke, at Børge Koch og Det radikale Venstre skal gå ud til Vojens og Gram, på gader og stræder, og sige dette højt - vi er mange i Vojens og Gram, som mener, at Haderslev får det, de skal ha’.

Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at sammenlægningen af Haderslev Kommune, Vojens Kommune og Gram Kommune, var årsagen til, at de tre Kommuners Byer, blev center byer i den nye Haderslev Kommune – det er der intet nyt i!

Annonce

Jeg ved ikke, om det er valgkampen, der er skudt i gang – men hvis det er, så syntes jeg, at Børge Koch, skal spørge administrationen, hvor mange mandetimer, der blev brugt på udarbejdelse af en masterplan, primært for Haderslev By – der var noget med et lejet lokale i Nørregade, hvor administrative medarbejdere var klar til at modtage gode forslag fra borgere, der kom forbi, dels i dagtimerne og efterfølgende også ved fyraftensmøder i samme lokale.

Et sådant initiativ, har vi aldrig oplevet – hverken i Gram eller Vojens – i den tid sammenlægningen har stået på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce