Annonce
Sport

Socialdemokrat i opråb til partiledelsen: Åbn for publikum på speedwaybanerne

Sæsonen på Moldow Speedway Arena i Holsted blev indledt i sidste uge helt uden publikummer, og det ærgrede formand Dennis Mortensen. Nu kan der være hjælp på vej fra folketingsmedlem Troels Ravn. Foto: Steen Rasmussen

Holsted/Grindsted: "Jeg mener, at det må kunne lade sig gøre - også selv om vi helt klart stadig skal agere fornuftigt og klogt i forhold til fortsat kontrol af Covid-19," skriver det socialdemokratiske folketingsmedlem Troels Ravn på Facebook om at åbne for publikum på landets speedwaybaner.

Partiledelsen har hidtil afvist det trods pres fra motorsporten, og Troels Ravn har hele vejen under corona-nedlukningen bakket ledelsen op, men nu tager han altså et selvstændigt standpunkt.

"Jeg håber meget, at det, at der nu er publikum til Superliga-fodbold m.m., snart vil resultere i, at der også kan komme publikum til anden udendørs-sport. Jeg er sikker på, speedway-sporten vil kunne håndtere retningslinjerne", skriver Ravn på Facebook.

Annonce

Han oplyser, at der bliver forhandlet genåbning mellem partierne igen i begyndelsen af maj.

Holsted Tigers og GSK Liga fra Grindsted kører den næste hjemmematch den 5. maj. Formand for Holsted Speedway Dennis Mortensen håber, at få lov at lukke publikum ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce