Annonce
Esbjerg

Socialdemokraternes valgfest i Esbjergs midtby i gang

Folketingskandidat Anders Kronborg, Esbjerg Bykreds & Fanø, havde hentet en øl - en meget lille øl - i baren ved partiets valgfest i Smedegade i Esbjerg. Foto: Heidi Bjerre-Christensen.
Endnu er der ingen sikre fingerpeg på, hvordan det er gået Socialdemokraterne i Esbjerg By & Fanø, men spidskandidat Anders Kronborg var alligevel med til partisoldaterne og de frivillige hjælperes fest.
Annonce

Esbjerg: Det er lidt svært at bevare pessimismen for Socialdemokratiets spids i Esbjerg Bykreds & Fanø, Anders Kronborg, da han onsdag aften har trommet flokkevis af partisoldater og frivillige hjælpere til valgfest i valgbutikken i Smedegade for at sige tak for indsatsen i den rekordlange valgkamp på knap og nap en måned.

I et lokale proppet med glade, feststemte mennesker og et bragende godt gospelkor - The Gospellers fra Treenighedskirken med kristendemokraten Henrik Engelbrecht Refshauge som dirigent - er det også svært at forvise glæden. Men ikke desto mindre er Kronborg ikke til sinds at erklære noget som helst for vundet for sit eget vedkommende, for først torsdag er de personlige stemmer talt op, og først da vil han kunne finde roen, erklærer han.

Det bliver enten den ro, der ligger i at have sikret sig den ønskede plads på Christiansborg. Eller den ro, man hviler i, når man ved, at man har gjort sit bedste og givet forsøget sit alt - og ikke på nogen måde kunne have gjort mere.

Henrik Engelbrecht Refshauge (i sort t-shirt til højre i billedet) er dirigent for The Gospellers og glødende kristendemokrat. Men både han og koret ville gerne være med til at festligholde valget hos Socialdemokraterne. Foto: Heidi Bjerre-Christensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce