Annonce
Varde

Socialdemokratiets finansordfører: Voldsom stigning - lad os se, hvad ministeren siger

Christian Rabjerg Madsen vil nu tage sagen om bagermester Hansens betalinger til Nets op overfor erhvervsministeren. Arkivfoto: Steen Brogaard
Christian Rabjerg Madsen, Socialdemokratiets finansordfører, synes, at bagermester Hansens prisstigning til Nets er voldsom. Nu vil han høre erhvervsministeren om, hvad der er lovbestemt.
Annonce

Varde: Bagermester Hansen i Varde melder om frustration over eksploderede udgifter til Nets.

Nets svarer tilbage, at priserne er lovbestemte.

Nu går socialdemokratiets finansordfører Christian Rabjerg Madsen ind i sagen.

- Jeg har jo læst historien, og jeg synes, at det virker som en meget voldsom stigning i omkostningerne, bageren har oplevet, siger han og fortsætter:

- Jeg synes, at bageren har en pointe, når bageren siger, at der er , om ikke monopol, så i hvert fald monopollignende tilstande. Og når man har det, skal man være særligt opmærksom på prisudviklingen.

Christian Rabjerg Madsen vil nu tage sagen op.

- Med det forbehold, at mit kendskab til sagen kun er det, jeg har via artiklen her, så vil jeg foreligge sagen for erhvervsministeren, så jeg kan få et klarere billede af, hvad er det lovgivningsmæssige ansvar, og hvad er Nets eget ansvar.

Christian Rabjerg-Madsen lover at vende tilbage til JydskeVestkysten, når han har svar fra erhvervsministeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce